Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά: «Το παίρνει πάνω του» ο Γιάννης Μώραλης για να γίνει μετά τις Εκλογές

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Επικοινωνία του Piraeus Press με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά

- Δείτε γιατί δεν έχει ξεκινήσει η Ανθοκομική Έκθεση στον Πειραιά

- Πρωτοβουλία Μώραλη για να πάει μετά τις Εκλογές

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη διοργάνωση της Ανθοκομικής Έκθεσης Πειραιά τόσο στα κοινωνικά δίκτυα όσο και στην τοπική κοινωνία.

Το Piraeus Press που ανέδειξε το θέμα, αντιλαμβανόμενο τον παλμό της κοινωνίας και το σχεδόν καθολικό αίτημα των πολιτών για τη διοργάνωση της Ανθοκομικής Έκθεσης στον Πειραιά, επιχείρησε να μάθει τι ακριβώς συνέβη και δεν είχαμε τα εγκαίνια της έκθεσης στις αρχές του Μαΐου, όπως σε άλλες πόλεις του Λεκανοπεδίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PP το θέμα έχει πάρει πάνω του ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, προκειμένου να μη μείνει η πόλη χωρίς Ανθοκομική Έκθεση.

Σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Πειραιά προκειμένου να επιβεβαιώσουμε τους λόγους της «καθυστέρησης» ο κ. Μώραλης μας ανέφερε:

«Θα ήθελα και μέσω του site σας να ενημερώσω τους συμπολίτες μας ότι σε πρώτη φάση δεν κατέστη εφικτή η συνεργασία με τον διοργανωτή της Ανθοκομικής Έκθεσης Πειραιά στις αρχές του Μάη, δεδομένου ότι μας ζητούνταν η παραχώρηση της Πλατείας Κοραή, η οποία όμως είχε ήδη παραχωρηθεί - δεσμευτεί για ομιλίες υποψηφίων και κομμάτων ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου.

Από μεριάς του Δήμου Πειραιά αντιπροτάθηκαν η Πλατεία Κανάρη (Πασαλιμάνι), η Πλατεία Αλεξάνδρας, ο Τινάνειος κήπος (ανάμεσα Αγία Τριάδα και Άγιο Σπυρίδωνα), αλλά τελικά δεν υπήρξε συμφωνία με τον διοργανωτή.

Στόχος μας είναι η πραγματοποίηση της  Έκθεσης αμέσως μετά τις Εκλογές και προς αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε, προκειμένου να μην περάσει η Άνοιξη χωρίς την καθιερωμένη βόλτα των Πειραιωτών στην Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά, που τα τελευταία χρόνια (προ κορωνοϊού) έχει γίνει θεσμός.

Και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε!»