Γιάννης Μελάς: Συνάντηση με το νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά Κωνσταντίνο Σχισμένο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με το νέο  Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά,  κ. Κωνσταντίνο Σχισμένο, συναντήθηκε ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων, Γιάννης Μελάς.

Ο Γιάννης Μελάς, συνεχάρη τον κ. Κωνσταντίνο Σχισμένο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τους, συζήτησαν για τα θέματα ασφαλείας της πόλης του Πειραιά, καθώς και για τις ελλείψεις που υπάρχουν σε ανθρώπινο δυναμικό.

Ο Βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Μελάς, δήλωσε:

“Αναγνωρίζουμε και στηρίζουμε τον καθημερινό αγώνα και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι γυναίκες και οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά,  για να διατηρήσουν ασφαλή την πόλη και να προστατεύσουν τις περιουσίες των κατοίκων και των επισκεπτών της.

Έχουμε πολλά να κάνουμε, ακόμα, για την αναβάθμιση της λειτουργίας της Ε.Λ.Α.Σ συνολικά και οπωσδήποτε να αποκαταστήσουμε τις μισθολογικές αδικίες των αστυνομικών, ώστε να αναγνωριστεί και εμπράκτως η συνεισφορά τους στην κοινωνία.

Εύχομαι στον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά κ. Κωνσταντίνο Σχισμένο, καλή επιτυχία στη δύσκολη αποστολή που ανέλαβε και σε ό,τι με αφορά θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο πλευρό του, ως σύμμαχος για την ενίσχυση της Αστυνομικής  Διεύθυνσης Πειραιά.”