Πειραιάς: «Τα τελευταία χρόνια ο κ. Μαρινάκης έχει προσφέρει πάνω από 500.000 ευρώ σε τρόφιμα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι γνωστό το μεγάλο και σημαντικό έργο που επιτελεί ο Πρόεδρος και Μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης σε όλη την επικράτεια, αλά κυρίως στη γενέτειρά του τον Πειραιά.

Ως γνήσιος Πειραιώτης, όχι απλά δεν αποχωρίστηκε ποτέ το Λιμάνι, αλλά νοιάζεται και μεριμνά ιδίως για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες και δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσουν τα βασικά αγαθά για την επιβίωσή τους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης - ο οποίος σημειωτέον εκλέγεται πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με ιστορικό ρεκόρ ψήφων - ακολούθησε πίστα το δρόμο που του έδειξε ο Πειραιώτης πατέρας του, το δρόμο της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, ο οποίος και πρέπει να βαδίζει παράλληλα με αυτόν της επαγγελματικής επιτυχίας και της κοινωνικής - οικονομικής ανέλιξης.

Μέχρι σήμερα δεν είχαμε μια τάξη ποσοτικούς μεγέθους της μεγάλης προσφοράς του κ. Μαρινάκη προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού του Πειραιά.

Πήραμε μια εικόνα από τον κ. Βασίλη Βασιλειάδη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Σταδίου Καραϊσκάκης και στενό συνεργάτη του κ. Μαρινάκη επί δεκαετίες, ο οποίος κατά τη μεγάλη Συναυλία κατά της Φτώχειας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, αναφέρθηκε σε αυτό το τόσο σημαντικό κοινωνικό έργο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Σταδίου Καραϊσκάκης κ. Βασίλης Βασιλειάδης αναφέρθηκε στην γενικότερη προσφορά του κ. Μαρινάκη και του Ολυμπιακού στην Πόλη του Πειραιά σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως προσφέρονται «κάθε μήνα στο Δήμο Πειραιά χαρτοκιβώτια με τρόφιμα. Τα τελευταία χρόνια ανέρχονται στο ποσό των 500.000 ευρώ όπως γνωρίζει ο δήμαρχος»!