Ευσταθόπουλος για επίσκεψη Γκάγκα: «Η παρουσία της αποτελεί εγγύηση ότι έρχονται πολύ καλύτερες μέρες για το Νοσοκομείο Μεταξά»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Συνομίλησε με όλους για πάνω από 2 ώρες» αναφέρει ο Αν. Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά» Σαράντος Ευσταθόπουλος, αναφερόμενος στην επίσκεψη της Αν. Υπουργού Υγείας κ. Μίνας Γκάγκα.

Μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη της κ. Γκάγκα στο Νοσοκομείο Μεταξά, συνοδευόμενη από τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά κ. Χρήστο Ροϊλό, όπως αποκάλυψε το Piraeus Press, ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος, προχώρησε σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, τονίζοντας ουσιαστικά τη σημασία της επίσκεψης τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους εργαζόμενους του ογκολογικού νοσηλευτικού ιδρύματος.


Δείτε τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Ευσταθόπουλος:

Σήμερα είχαμε την εξαιρετική τιμή και χαρά να υποδεχτούμε στο Νοσοκομείο Μεταξά την Αν. Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα μαζί με τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά και Νήσων Χρήστο Ροϊλό.

Η Υπουργός μας έμεινε για πάνω από 2 ώρες στο Νοσοκομείο και περιηγήθηκε σε όλες τις κλινικές και τα τμήματα, ενώ συνομίλησε με δεκάδες ασθενείς και εργαζόμενους.

Πολύ καλή γνώστρια της δημόσιας υγείας λόγω και της πολυετούς επαγγελματικής διαδρομής της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, οι σύντομες συζητήσεις της με το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου, ήταν επί της ουσίας και αφορούσαν στην καρδιά των προβλημάτων.

Άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όλους μας σε αυτή την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στο Νοσοκομείο Μεταξά ως Αν. Υπουργός Υγείας και μας έκανε να αισθανθούμε με βεβαιότητα, ότι έχουμε ακόμα έναν ικανό και αποτελεσματικό σύμμαχο στην καθημερινή μάχη για καλύτερες υπηρεσίες υγείας, στο μοναδικό ογκολογικό νοσοκομείο της 2ης υγειονομικής περιφέρειας.

Δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στις ανθρώπινες στιγμές της επικοινωνίας της Υπουργού με ασθενείς της Κλινικής Ημέρας ένας προς έναν, όπως επίσης και στο αίσθημα αισιοδοξίας που ενέπνευσε η παρουσία της στο προσωπικό του νοσοκομείου μας.

Η παρουσία της αποτελεί εγγύηση ότι έρχονται πολύ καλύτερες μέρες για το Νοσοκομείο Μεταξά και για αυτό την ευχαριστούμε διπλά!

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Η Αν. Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα στο Νοσοκομείο Μεταξά (φωτο)