ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Πρωινή περιοδεία Μιχαλολιάκου σε Μανιάτικα και Παλιά Κοκκινιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για περίπου δυο ώρες περπάτησε ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, από τις 9:30 μέχρι και τις 11:30 το πρωί του Σαββάτου, στη γραφική γειτονιά του Πειραιά, συνομιλώντας με κατοίκους, καταστηματάρχες και επισκέπτες.

Πέρασε από μαγαζιά, καφενεία, πλατείες, πεζόδρομους, μίλησε με έναν έναν όσους έσπευδαν να τον χαιρετίσουν.

Οι 9 στους 10 τόνιζαν τα παρακάτω:
"Δε μας νοιάζουν τα κόμματα, τα χρώματα, οι παρατάξεις. Εμείς κοιτάμε ότι καθάρισε ο Πειραιάς, ότι έχουμε παιδικές χαρές να παίζουν τα παιδιά μας, ότι έχουμε πάρκα και πλατείες γεμάτα πράσινο, ότι λειτούργησε και πάλι το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά".

Κύριο αίτημα των περισσότερων, πολλοί εκ των οποίων αυτοπροσδιορίζονταν ως αριστεροί, να ξαναείναι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος!

Πάντως, οι πρωινές βόλτες του Δημάρχου είναι συνηθισμένες για όσους γνωρίζουν τον τρόπο που λειτουργεί, καθώς θέλει να έχει ο ίδιος καθαρή εικόνα για την πορεία όλων των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επόμενος σταθμός της σημερινής του "εφόδου" ήταν η Παλιά Κοκκινιά, όπου και ετοιμάζεται κάτι πολύ δυνατό! Μείνετε συντονισμένοι στο piraeuspress.gr για να δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ που εξασφαλίσαμε από την επίσκεψη του Βασίλη Μιχαλολιάκου στην Παλιά Κοκκινιά και το σημαντικό έργο που ξεκίνησε ήδη!

Στη σαββατιάτικη περιοδεία του τον συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Αναστάσιος Κάρλες, Γρηγόρης Καψοκόλης, Στάθης Κωνσταντούζος, Σαράντος Ευαταθόπουλος, ο σύμβουλός του σε θέματα καθαριότητας Αλέκος Νταβέλης και συνεργεία των υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά.


Διαβάστε επίσης:

Νέο πάρκο στην Παλιά Κοκκινιά-Απέναντι από το Ειδικό Σχολείο Πειραιά (video + φωτο)