Ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η δημόσια αναφορά του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στην επανεκλογή του πριν 3 χρόνια… και τα σχέδια για τα επόμενα χρόνια

Πριν λίγα λεπτά ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή τα 3 χρόνια από την επανεκλογή του στη θέση του Δημάρχου Πειραιά!

Ο κ. Μώραλης στην ανάρτησή του κάνει λόγο για σκληρή δουλειά του συνδυασμού του η οποία επιβραβεύτηκε από τους Πειραιώτες και για τα λάθη και τις παραλήψεις που έγιναν, ενώ δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η αναφορά στα μελλοντικά σχέδια των επόμενων ετών!

Υποψήφιος Δήμαρχος για 3η συνεχόμενη φορά ο Γιάννης Μώραλης 

Με δεδομένο ότι οι επόμενες Δημοτικές εκλογές είναι σε 1 χρόνο, η αναφορά του Δημάρχου Πειραιά σε σχέδια επόμενων ετών, αποτελεί μια έμμεση ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2023.

Με αυτόν τον τρόπο ο Γιάννης Μώραλης «εγκαινιάζει» άτυπα την προεκλογική περίοδο στο Δήμο Πειραιά!

Ενώ θα επιχειρήσει με νέα νίκη να γράψει ιστορία, καθώς θα είναι ο πρώτος Δήμαρχος του μεταπολιτευτικού Πειραιά που θα έχει επανεκλεγεί 3 συνεχόμενες φορές!

Ολόκληρη την ανάρτηση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη

«Συμπληρώθηκαν χθες τρία χρόνια από τις δημοτικές εκλογές του 2019, στις οποίες οι Πειραιώτες, αναγνωρίζοντας εμπράκτως το έργο και την προσπάθειά μας στη διάρκεια της πρώτης μας θητείας, μας εμπιστεύτηκαν ξανά, αυξάνοντας μάλιστα κατά πολύ τα ποσοστά μας.
Σε αυτό το όμορφο ταξίδι, από το 2014 έως σήμερα, έχουμε σχεδιάσει και κάνει πολλά και είμαι ιδιαίτερα περήφανος όταν βλέπω στο πρόσωπο όλο και περισσότερων Πειραιωτών την ικανοποίηση, την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη σε εμάς. Η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια που κάναμε σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους για ολόκληρη τη χώρα, βλέπουμε πως πλέον αποδίδει καρπούς. Ο Πειραιάς έχει αλλάξει, όχι μόνο με τις μεγάλες αναπλάσεις και τα έργα καθημερινότητας, τα οποία είναι εμφανή, αλλά έχει αλλάξει επίσης κατεύθυνση και νοοτροπία. Ο Πειραιάς έχει γίνει πιο εξωστρεφής και έχει αποκτήσει μια πολύ σημαντική αναπτυξιακή δυναμική.
Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος επίσης που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναπτύξει μια πολύ σημαντική και ουσιαστική συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης, παραγωγικούς και επιστημονικούς, αλλά και για το γεγονός ότι έχουμε επιτύχει ευρύτερες συναινέσεις στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.
Φυσικά έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε. Φυσικά, έχουν γίνει και λάθη, έχουν υπάρξει και καθυστερήσεις και παραλείψεις.
Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας, με σηκωμένα μανίκια. Έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο χρόνο ως το τέλος της τρέχουσας δημοτικής θητείας, και παράλληλα, οραματιζόμαστε και σχεδιάζουμε ακόμα περισσότερα και ομορφότερα πράγματα για τα επόμενα χρόνια στην πόλη μας. Οφείλουμε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε το 2014. Και είμαι απολύτως βέβαιος ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερα για την πόλη μας και τους ανθρώπους της.
#Πειραιάς_Νικητής #Πειραιάς #Πειραιάς_η_πόλη_μας»

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν την ανάρτηση του Γιάννη Μώραλη