Ημέρες θάλασσας 2022: Σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά μετατρέπεται η πλατεία Πηγάδας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για  παιδιά  μετατρέπεται αύριο, Παρασκευή, 27 Μαΐου, από τις 9:00 έως τις 15:00, η πλατεία Πηγάδας. Τα παιδιά με τη βοήθεια εξειδικευμένων εκπαιδευτών θα ποδηλατήσουν με ασφάλεια και θα ενημερωθούν για τα θέματα ασφαλούς κυκλοφορίας και για την ορθή χρήση του ποδηλάτου.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο  του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2022» και διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Δήμου και τη Διεύθυνση Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων,  με  την υποστήριξη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Το πάρκο θα περιλαμβάνει προσωρινές υποδομές προσομοίωσης  πρότυπου δικτύου πόλης με κατάλληλες διαγραμμίσεις (οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση) και σήματα Κ.Ο.Κ.

Η συγκεκριμένη δράση εκπαίδευσης  και ενημέρωσης  για την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή, θα επαναληφθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στις 18:00, καθώς επίσης  και το Σάββατο 4 και την Κυριακή  5 Ιουνίου από τις 10:30 έως τις 14:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30, με τη συμμετοχή μαθητών και πολιτών.

Διαβάστε επίσης:

Summer Camp 2022 για τα παιδιά του Πειραιά!

Ημέρες Θάλασσες Πειραιά: Η Τριήρης «Ολυμπιάς» στο Πασαλιμάνι

Ξεκινούν οι Ημέρες Θάλασσας στον Πειραιά – Πάνω από 100 εκδηλώσεις με δωρεάν εισοδο!