Η οικογένεια Μώραλη στο Χατζηκυριάκειο για το Πάσχα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Πάσχα, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και η οικογένειά του, δεν ξεχνούν το μεγαλύτερο και ιστορικότερο ίδρυμα της πόλης, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα για παιδιά.

Η οικογένεια Μώραλη επισκέφτηκε το Χατζηκυριάκειο και ψώνισε από το καθιερωμένο μπαζάρ, που μόνο στόχο έχει την ενίσχυση του ιδρύματος και την κάλυψη των αναγκών των παιδιών.

Την παράσταση έκλεψε το «τρίτο» παιδί της οικογένειας Μώραλη, που στην κυριολεξία πήρε τα μυαλά των παιδιών του Χατζηκυριάκειου!

Ο Δήμαρχος Πειραιά με σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μας υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να ξεχνούμε τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου αλλά και κάθε άλλους Ιδρύματος καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά ιδίως κατά τις μεγάλες εορτές όπως είναι και αυτή του Πάσχα.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Μώραλη:

«Πιστοί στο ραντεβού μας, επισκεφθήκαμε όπως κάθε χρόνο οικογενειακώς το Πασχαλινό παζάρι στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, για να αγοράσουμε τις λαμπάδες μας και όμορφα Πασχαλινά δώρα για εμάς και τους φίλους μας. Το Χατζηκυριάκειο είναι ένα ίδρυμα- κόσμημα για την πόλη μας, που φροντίζει με σεμνότητα, διακριτικότητα και αγάπη τα παιδιά και αξίζει να στηρίζουμε τις δράσεις του. Και του χρόνου να είμαστε καλά!
#Πειραιάς #Χατζηκυριάκειο»

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Πειραιά: Πασχαλινά δώρα σε όλους τους μαθητές των Ειδικών Σχολείων

Αγία Τριάδα Πειραιά: LIVE από το MEGA οι ιερές ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας