Βραβείο για το Δήμο Πειραιά στα «Sports Marketing Awards 2022»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με το αργυρό βραβείο στην κατηγορία διοργάνωσης εκδηλώσεων μηχανοκίνητου αθλητισμού (Best Sports Events/ Motorsports) βραβεύθηκε ο Δήμος Πειραιά, στην εκδήλωση επιχειρηματικών βραβείων «Sports Marketing Awards 2022».


Ειδικότερα, ο Δήμος Πειραιά βραβεύτηκε για τη διοργάνωση της εκδήλωσης «Ferrari Road Show 2021», η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον Πειραιά από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2021», τη γιορτή – θεσμό της πόλης που διεξάγεται κάθε Μάιο και Σεπτέμβριο.

Η δράση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ, συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το μεγαλύτερο και πλέον δημοφιλές club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας «Passione Rossa».

Στο πλαίσιο αυτό, έφτασαν στον Πειραιά 30 ξεχωριστές Ferrari – μεταξύ των οποίων και ορισμένα σπάνια μοντέλα – οι οποίες φωτογραφήθηκαν στο παραλιακό μέτωπο και τα αξιοθέατα της πόλης, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Πειραιά.

Παράλληλα, το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα, τα οποία στάθμευσαν στο Πασαλιμάνι, ενώ 30 τυχεροί είχαν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν ένα από αυτά.

Διαβάστε επίσης:

Α Πειραιά: Υποψήφιος Βουλευτής ο Γιώργος Γεραπετρίτης – «Μετακομίζει» η Δόμνα!

Δήμος Πειραιά: Πασχαλινά δώρα σε όλους τους μαθητές των Ειδικών Σχολείων