ΒΟΜΒΑ και για το ΤΡΑΜ στον Πειραιά – Στον αέρα το χρονοδιάγραμμα του έργου! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά την άκρως δυσμενή εξέλιξη που φαίνεται πως θα έχουμε με την αλλαγή των σχεδίων του ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά, μια ακόμα άσχημη είδηση έρχεται στο προσκήνιο, αυτή τη φορά για το ΤΡΑΜ του Πειραιά!

Και τα δυο έργα, βρίσκονται εκτός χρονοδιαγράμματος και στη μεν περίπτωση του ΜΕΤΡΟ τα αναφέραμε στο σχετικό άρθρο (Το ΜΕΤΡΟ του Πειραιά ΔΕΝ πιάνει λιμάνι), στη δε περίπτωση του ΤΡΑΜ, το έργο βρίσκεται στην κυριολεξία στον αέρα... ελέω αρχαίων!

Τα τελευταία χρόνια, η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ έχει μετατρέψει την πόλη σε ένα απέραντο εργοτάξιο, το δε ΤΡΑΜ έχει κόψει την πόλη στα δυο κυριολεκτικά (ιδίως στις λεωφόρους Βασιλέως Γεωργίου και Γρηγορίου Λαμπράκη) και βέβαια ουδεμία επίσημη ενημέρωση με συγκεκριμένο ανανεωμένο χρονοδιάγραμμα έχει δημοσιευτεί προς ενημέρωση των Πειραιωτών, που βιώνουν πλέον ένα καθημερινό μαρτύριο μέσα στην ίδια τους την πόλη.

Αυτή τη φορά, για τις νέες καθυστερήσεις στο ΤΡΑΜ, η επίσημη δικαιολογία είναι η ανεύρεση αρχαίων επί της Βασιλέως Γεωργίου!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Piraeuspress.gr, μιλάμε για αρχαία τείχη σε βάθος ούτε μισού μέτρου... αρχαία δηλαδή που αποκλείεται να μην είχαν καταγραφεί όταν κατασκευάζονταν οι κεντρικές οδικές αρτηρίες του Πειραιά!

Η αγορά του Πειραιά βρίσκεται πλέον στο χειρότερο σημείο όλων των εποχών, εξαιρουμένης της Κατοχής του 1940!

Και αναρωτιόμαστε, η εταιρία ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ δε λογοδοτεί σε κανέναν για αυτήν την κατάσταση;

Για πόσο θα επιτρέπουμε ακόμα στους υπεύθυνους-ανεύθυνους της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ να καταστρέφουν την πόλη μας;

Γιατί πλέον και ο τελευταίος κάτοικος της πόλης αντιλαμβάνεται ότι επέρχεται η ολοκληρωτική καταστροφή με τα δυο έργα που δείχνουν να μην έχουν τελειωμό!

ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

1. Τι θα γίνει με τα αρχαία αφού είναι τόσο σημαντικά; Θα θαφτούν;

2. Πότε θα ενημερωθούν επίσημα οι Πειραιώτες για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου;

3. Θα υπάρξει αντισταθμιστική στήριξη της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στις επιχειρήσεις του Πειραιά που έχουν πληγεί οικονομικά από τις καθυστερήσεις των έργων;

Πάρτε μια γεύση από τα έργα για την κατασκευή του ΤΡΑΜ, μπροστά από το Δημαρχείο Πειραιά, τα οποία βέβαια παραμένουν στάσιμα από το καλοκαίρι... με τους υπαλλήλους της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ να σκουπίζουν κάθε μέρα τα αρχαία!

tram1pp

tram2pp

tram3pp

tram4pp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: