ΒΟΜΒΑ: Το ΜΕΤΡΟ του Πειραιά ΔΕΝ πιάνει λιμάνι!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η πληροφορία μόλις ''έσκασε'' και αναμένεται να κάνει μεγάλο θόρυβο - Οι ανησυχίες που εκφράζαμε τόσο καιρό για την ολοκλήρωση του έργου μάλλον ήταν δικαιολογημένες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeuspress.gr συζητάται από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ το Μετρό στον Πειραιά να παρακάμψει το λιμάνι!

Και αυτό γιατί λόγω των σημαντικών καθυστερήσεων, το έργο έχει βγει εκτός τροχιάς.

Οι αρχικές σκέψεις κάνουν λόγω για απευθείας σύνδεση των Μανιάτικων με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Αιτία, σύμφωνα με την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, αυτής της σημαντικής αλλαγής στο χρονοδιάγραμμα, είναι τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στα έργα στον σταθμό του λιμανιού, λόγω του υδροφόρου ορίζοντα αλλά και λόγω της ''ευαισθησίας'' των κτιρίων του Ηλεκτρικού, του ΕΒΕΠ και άλλων ιστορικών κτιρίων της περιοχής!

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του Piraeuspress.gr, θα πρόκειται για ένα μεγάλο φιάσκο και συνάμα για την απόλυτη καταστροφή των επιχειρήσεων στη γύρω περιοχή του Ηλεκτρικού Πειραιά, που έχουν ήδη πληγεί οικονομικά από τα πολυετή εργοτάξια, τις πλημμύρες λόγω αυτών κλπ.

Εμείς αναρωτιόμαστε απλά, υπάρχει περίπτωση τόσοι ειδικοί που ασχολούνται με αυτό το έργο, επί τόσα χρόνια, να μη γνώριζαν εξαρχής τα ''ευαίσθητα'' ζητήματα που επικαλούνται τώρα κατόπιν εορτής;;;

Και επίσης αναρωτιόμαστε, η Δικαιοσύνη θα παρέμβει σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr;;

ΥΓ: Όταν σας γράφαμε ότι το ΜΕΤΡΟ πάει για το 2020 και βλέπουμε μάλλον κάτι γνωρίζαμε!