Βαριές καταγγελίες για Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Πάνο Ρέππα – «Εισέβαλε σαν τραμπούκος, έσπασε καρέκλες και τζάμια, έβριζε και απειλούσε»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολύ βαριές καταγγελίες για τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Πειραιά Πάνο Ρέππα με την υπογραφή του Σωματείου Οδηγών-Μηχανικών & Εργατοτεχνιτών του Δήμου Πειραιά 

Οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν στην ανακοίνωσή τους πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς, που αγγίζουν τα όρια της εισαγγελικής παρέμβασης.

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΟ ΡΕΠΠΑ

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία των εργαζομένων, πριν λίγες μέρες, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πειραιά Πάνος Ρέππας, «μπούκαρε στα γραφεία ως τραμπούκος προκειμένου να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους» ενώ παρακάτω αναφέρεται ότι «άρχισε να κλωτσά καρέκλες, να σπάει τζάμια, να βρίζει και να προσβάλει τους παρευρισκόμενους εργαζόμενους».

Επίσης γίνεται αναφορά για προσθήκη «πλασματικών υπερωριών» σε εργαζόμενους της Καθαριότητας, οι οποίοι σύμφωνα με την καταγγελία, είναι ευνοούμενοι του κ. Ρέππα.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ακούγονταν σχόλια από παρευρισκόμενους εργαζόμενους που ανέφεραν ότι «ο Αντιδήμαρχος δεν κοιτά το καλό της πόλης» και ότι «αντιδρά έτσι γιατί έχει καταλάβει ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί ξανά μετά από τα όσα συμβαίνουν στην Καθαριότητα».

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΠΙΟ «ΒΑΡΙΕΣ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, αναμένονται νέες καταγγελίες με συγκεκριμένα στοιχεία για διάφορες υποθέσεις επί των ημερών της Αντιδημαρχίας Ρέππα που θα προκαλέσουν πάταγο!

«ΒΑΡΙΔΙ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ

Οι εξελίξεις στον τομέα της Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά προκαλούν προβληματισμό στο επιτελείο του Δημάρχου Πειραιά ο οποίος κρίνεται από την πλειοψηφία των Πειραιωτών ως επιτυχημένος και που όπως όλα δείχνουν θα εκλεγεί πανηγυρικά για 3η συνεχή φορά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Μάλιστα, πρωτοκλασάτο στέλεχος της δημοτικής αρχής Μώραλη, ανέφερε στο Piraeus Press ότι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας εξελίσσεται σε «βαρίδι» για την παράταξη Μώραλη.

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις το επόμενο χρονικό διάστημα!