Πάσχα στον Πειραιά: Παρουσία της ΠτΔ η περιφορά Επιταφίου στην Αγία Τριάδα (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακόμα ένα ιδιαίτερο Πάσχα και στον Πειραιά, εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού, πλησιάζει στο τέλος του.

Αν και βρίσκονται σε ισχύ ακόμα κάποια περιοριστικά μέτρα, εντούτοις οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ακολουθία του Επιταφίου, έστω και στο προαύλιο των Ιερών Ναών.

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιά βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου την Μ. Παρασκευή, προκειμένου να παρακολουθήσει την Ακολουθία του Επιτάφιου θρήνου.

Εκεί την υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Η Ιερή Ακολουθία τελέστηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, ενώ η περιφορά του Επιταφίου πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ναού.

Παρόντες οι Βουλευτές της ΝΔ της Α Εκλογικής Περιφέρειας Πειραιά, καθώς και ο Πειραιώτης Εφοπλιστής και Πρόεδρος του Ολυμπιακού, πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλες τις Ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας μετέδιδε από την Αγία Τριάδα Πειραιά το Mega Channel με εντολή του Πειραιώτη ευπατρίδη ιδιοκτήτη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι φωτογραφίες από την Ακολουθία του Επιταφίου στην Αγία Τριάδα Πειραιά είναι του Στάθη Τσιμούρη για λογαριασμό της Μητρόπολης Πειραιά:

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα: Οι Επιτάφιοι στη Μητρόπολη Πειραιά