Όμορφη δράση από ΣΕΦ & Δήμο Πειραιά για τα αδέσποτα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

- Δείτε φωτογραφίες από την ξεχωριστή δράση Δήμου Πειραιά και ΣΕΦ

- Παρόντες ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων & Ανάπτυξης Ανδριάνα Ζαρακέλη και η Πρόεδρος του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ο Δήμος Πειραιά γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων.

Ειδικότερα, προχωρούν, από σήμερα έως και τις 11/04/21 σε κοινή δράση, με σκοπό τη συγκέντρωση ξηράς τροφής, κονσερβών και λοιπών λιχουδιών για τα αδέσποτα.
Η εν λόγω δράση υποστηρίζεται από το Φιλοζωικό Σωματείο Πειραιά, την Ομάδα Εθελοντών Πειραιά, την Ν.Θ. Μανεσιώτης & Υιός ΑΕ και το Dog Barber Shop.

Τα σημεία συγκέντρωσης της τροφής είναι το Πάρκο Κοινωνικοποίησης Σκύλων του ΣΕΦ και το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στην Πλαζ Βοτσαλάκια.
Στο Σ.Ε.Φ. βρέθηκαν, σήμερα, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης του Δήμου Πειραιά, κ. Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο Πρόεδρος της Α’ κοινότητας Πειραιά, κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος, ο πρ. Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, κ. Νίκος Μανεσιωτης, η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Πειραιά, καθώς και τα μέλη της Ομάδας Εθελοντών Πειραιά .

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη:

Δείτε την ανάρτηση της Αντιδημάρχου Πειραιά Ανδριάνας Ζαρακέλη:

Η Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ., κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, δήλωσε:

«Το Σ.Ε.Φ., σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, τις επόμενες ημέρες, καθίσταται φορέας αλληλεγγύης προς τις τετράποδες ψυχές, που βρίσκονται σε κατάσταση αστεγίας. Συγκεντρώνουμε τροφή για τα αδέσποτα σκυλιά και γατιά του Πειραιά. Ας μην ξεχνάμε ότι η βοήθεια προς τα ανυπεράσπιστα ζωάκια αποτελεί μια πράξη προσφοράς και ανθρωπιάς».