Σκληραίνει η στάση της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά – Τέλος το παρκάρισμα στις κεντρικές λεωφόρους!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θα ''βρέχει'' κλήσεις από αυτή την εβδομάδα στο κέντρο του Πειραιά!

Ύστερα από συνάντηση όλων των φορέων της πόλης, του Δήμου Πειραιά, της Αντιπεριφέρειας Πειραιά, του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά και αρκετών ακόμα, με θέμα συζήτησης το κυκλοφοριακό στο κέντρο του Πειραιά εν μέσω θέρους, πάρθηκε η απόφαση να σκληρύνει αρκετά η στάση της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά.

Μάλιστα, όπως μας ανέφερε άνθρωπος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, επρόκειτο για μια ''απόφαση μονόδρομο''!

Με δεδομένη την αύξηση της κίνησης των οχημάτων λόγω αναχωρήσεων και αφίξεων από το λιμάνι του Πειραιά, αλλά και τα έργα ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ και τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που τέθηκαν σε ισχύ από τον Κυριακή 26 Ιουνίου, σε συνδυασμό δε με τα διπλο παρκαρισμένα, η κατάσταση στο κέντρο της πόλης τείνει να γίνει κάτι παραπάνω από ασφυκτική!

Για το λόγο αυτό, πάρθηκε η απόφαση, να ''γράφονται οι πάντες'', αναφερόμενοι βέβαια στους παρανομούντες!

Τέλος λοιπόν το παρκάρισμα ή η προσωρινή στάθμευση σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες του Πειραιά, ούτε μονή ούτε διπλή γραμμή.

Για αυτό οδηγοί, επιλέγετε πλέον είτε ΜΜΜ είτε κάποιο από τα ιδιωτικά πάρκινγκ όταν κατεβαίνετε στο κέντρο του Πειραιά, καθώς οι δημοτικοί αστυνομικοί έχουν πάρεις σαφείς και αυστηρές εντολές. 

Τα σκληρά μέτρα θα ισχύσουν σίγουρα για το καλοκαίρι, και οι αρμόδιοι φορείς πιστεύουν ότι αυτό θα βοηθήσει τόσο στην ομαλοποίηση της ροής των ΙΧ όσο και στη λειτουργία των καταστημάτων.