Βολές Μιχαλολιάκου κατά Σημίτη: Απαράδεκτη η ιδιωτικοποίηση στη Μαρίνα Ζέας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απαράδεκτη χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, την ιδιωτικοποίηση στη Μαρίνα Ζέας επί Πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη ρίχνοντας βολές στον πρώην Πρωθυπουργό. 

Σε ό,τι αφορά την επένδυση στη Μαρίνα Ζέας στο Πασαλιμάνι ο ίδιος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Αυτό ήταν απαράδεκτο ως γεγονός να αφήσουν την πόλη μας απ΄ έξω, αλλά και το κράτος. Υπάρχει μια ιδιωτική επένδυση η οποία δεν αποδίδει χρήματα στο Δημόσιο και στο Δήμο. Επικαλούμενοι τις πολλές ζημιές που έκανε ένα τσουνάμι, τους υποχρέωσε - όπως ισχυρίζονται - να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή, όπως διεκδικούμε από το κρατικό λιμάνι, έτσι διεκδικούμε και από την ιδιωτικοποιημένη για σαράντα χρόνια Μαρίνα Ζέας, που εκτείνεται μέχρι τη Φρεαττύδα. Και θα το πετύχουμε. Αναδεικνύουμε όλα τα θέματα. Τα σύνορα του Πειραιά δεν είναι τα κάγκελα του ΟΛΠ, ούτε το πεζοδρόμιο της Μαρίνας Ζέας. Είναι η θάλασσα. Έχουμε όραμα και έργο. Ό, τι γίνεται ως επένδυση είναι καλό και για την πόλη, καλό και για τη χώρα: να έρχονται σκάφη να δένουν στον Πειραιά, να βγαίνουν οι επιβάτες στα καταστήματα, να δίνουν ζωή στην πόλη. Οι επενδύσεις φέρνουν θέσεις εργασίας, φέρνουν θετικό οικονομικό αποτέλεσμα για όλους, αρκεί να μην γίνεται σε βάρος της τοπικής κοινωνίας