Νέα συνάντηση Σαμαρά-Μιχαλολιάκου στο Μαξίμου


Νέα συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Δήμαρχο Πειραιά, στο Μέγαρο Μαξίμου αυτή τη φορά, λίγεες μέρες μετά το γεύμα στο Χατζηκυριάκειο. Ο Δήμαρχος πιέζει και ο Πρωθυπουργός δείχνει εμπράκτως την πρόθεσή του να συνδράμει στην επίσπευση των διαδικασιών σε μια σειρά από μείζονα ζητήματα που έχει θέσει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και που αφορούν στην ανάπτυξη της πόλης.

Για αυτό το λόγο, λίγες μέρες μετά τη συνάντηση και το γεύμα τους σε ψαροταβέρνα του Χατζηκυριάκειου, ο Πρωθυπουργός κάλεσε το Δήμαρχο Πειραιά στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να επιβλέψει ο ίδιος την πρόοδο σε μια σειρά από ζητήματα.

Πρόκειται για την παραχώρηση της παγώδας στο Δήμο Πειραιά, την παραχώρηση του χώρου μεταξύ του ΣΕΦ και του Μικρολίμανου, όπως επίσης και την παραχώρηση των 10 στρεμμάτων του πρώην στρατοπέδου Σακελλίωνα στα Καμίνια.

Αν μη τι άλλο το ενδιαφέρον και μόνο του Αντώνη Σαμαρά μας δίνει μια ελπίδα ότι αν όχι όλα κάποια από τα σοβαρά ζητήματα του Πειραιά θα βρουν άμεσα λύση επ’ ωφελεία του κοινού καλού των Πειραιωτών.