ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε καταστηματάρχες και πολίτες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επίσκεψη στον Πειραιά με αφορμή τη σημερινή επαναλειτουργία των επιχειρήσεων της εστίασης πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι.

Επίσκεψη στον Πειραιά

Σήμερα άνοιξε και ο κλάδος της εστίασης, κάτι που περίμεναν πολλοί συμπολίτες μας με ανυπομονησία. Ας κάνουμε κι αυτό το βήμα επιστροφής της καθημερινότητάς μας με την ίδια υπεύθυνη στάση που έχουμε κρατήσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ας προστατέψουμε όσα έχουμε κερδίσει!

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Montag, 25. Mai 2020

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο Πασαλιμάνι, ενώ περπάτησε όλο τον πεζόδρομο της Σωτήρος, κατευθυνόμενος προς την Πλατεία Κοραή και το Δημαρχείο, όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευαν στελέχη της ΝΔ Πειραιά και της Δημοτικής Αρχής Πειραιά, καθώς και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.

Διακρίναμε τους κ.κ. Γιάννη Βοϊδονικόλα και Μιχάλη Κουλιζάκο, Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων αντίστοιχα, τον Αντιδήμαρχο Προσόδων Πειραιά Γρηγόρη Καψοκόλη, την Αντιδήμαρχο Παιδείας Σίσσυ Αλιγιζάκη και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκο Μανεσιώτη.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην αγορά του Πειραιά: