Ο Δημήτρης Καρύδης παρέδωσε προστατευτικές ασπίδες προσώπου στο Νοσοκομείο Μεταξά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Δήμος Πειραιά στηρίζει στην πράξη τα Νοσοκομεία του Πειραιά

Νέα παρτίδα προστατευτικών ασπίδων προσώπου παραδόθηκαν σήμερα από τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Πειραιά κ. Δημήτρη Καρύδη, στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεταξά.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Αν. Διοικητή Σαράντου Ευσταθόπουλου στο Facebook, προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο οποίος σε συνεννόηση με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καρύδη, προχώρησαν στην άμεση παράδοση του προστατευτικού υλικού.

Νέα παραλαβή προστατευτικών ασπίδων - προσωπίδων για το προσωπικό του Νοσοκομείου Μεταξά, ευγενική προσφορά του Δήμου...

Gepostet von Sarados Efstathopoulos am Montag, 4. Mai 2020

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις 40 προσωπίδες που παρέδωσε σήμερα ο κ. Καρύδης στους κ.κ. Τουμπέκη και Ευσταθόπουλο, το σύνολο των προσωπίδων που έχουν χορηγηθεί από το Δήμο Πειραιά στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» αγγίζει τις 110!

Οι εν λόγω προσωπίδες κατασκευάζονται από το εργαστήριο καινοτομίας Blue Lab του Δήμου Πειραιά, και μέχρι σήμερα έχει τροφοδοτήσει 17 νοσοκομεία και λοιπές δομές μέσω της καθημερινής παραγωγής τέτοιων προστατευτικών ασπίδων προσώπου.