ΑΙΓΙΝΑ: Ημερομηνίες για αιτήσεις στο δημοτικό παιδικό σταθμό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Κατάθεση αιτήσεων για εγγραφή νηπίων στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό του
Δήμου Αίγινας για την σχολική περίοδο 2020-21

- Δείτε πότε ξεκινούν οι εγγραφές

Ο Δήμος Αίγινας ενημερώνει τους γονείς ότι οι εγγραφές για την φιλοξενία παιδιών στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αίγινας ξεκινούν την 11 η Μαΐου 2020 και λήγουν την 1 η
Ιουνίου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν το έντυπο της αίτησης με συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από το Γραφείο της προϊσταμένης του Τμήματος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας κας Σοφίας Χατζίνα (Δημαρχείο - Οινώνης 3).

Οι αιτήσεις κι όλα τα απαραίτητα ανά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Αίγινας από τις 11/5 έως και την 1/6/2020, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Επίσης γνωρίζουμε στους ενδιαφερόμενους ότι για τις θέσεις που θα προκηρυχθούν μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ θα πρέπει να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ https://www.eetaa.gr , προκειμένου να υποβάλλουν σχετική αίτηση.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η λίστα των φιλοξενούμενων παιδιών στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αίγινας, θα ανακοινωθεί μετά από την ανάρτηση των τελικών αποτελεσμάτων του προγράμματος ΕΣΠΑ.