ΠΑΣΧΑ 2020 – ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η ΚΟΔΕΠ μοίρασε 2.000 γεύματα αγάπης !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Επί 40 μέρες ο Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Γιάννης Βοϊδονικόλας έχει σηκώσει το βάρος της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Πειραιά εν μέσω πανδημίας κορωνοϊου

- Απόλυτη η εμπιστοσύνη του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στον Γιάννη Βοϊδονικόλα 

- Διανεμήθηκαν 2.000 γεύματα αγάπης το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα από το επιτελείο της ΚΟΔΕΠ

- Ο Γιάννης Μώραλης παρακολουθεί στενά και συμμετέχει ενεργά σε όλες τις πρωτοβουλίες του Δήμου Πειραιά εν μέσω πανδημίας

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης έχει εμπιστευθεί απόλυτα το βάρος της κοινωνικής πολιτικής στον άξιο Προέδρο της ΚΟΔΕΠ Γιάννη Βοϊδονικόλα... και όχι άδικα αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.

Η ΚΟΔΕΠ λειτουργεί πλέον σαν μια «καλοκουρδισμένη μηχανή» υπό την καθοδήγηση του Προέδρου της και επιτελεί σημαντικό έργο, το οποίο διεφάνη ακόμα περισσότερο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, η ομάδα της ΚΟΔΕΠ, κατάφερε να διανείμει 2.000 πλουσιοπάροχα γεύματα αγάπης, προσφορά της Περιφέρειας Αττικής, σε μοναχικούς ή οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του Piraeus Press, η πολυπληθής ομάδα της ΚΟΔΕΠ συγκεντρώθηκε στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης, τόσο το Μεγάλο Σάββατο όσο και την Κυριακή του Πάσχα, προκειμένου να συσκευάσει και να διανείμει τα γεύματα σε ολόκληρο τον Πειραιά.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία τόσο στην Περιφέρεια Αττικής όσο και στο Δήμο Πειραιά, που ειδικά στο κομμάτι της κοινωνικής πολιτικής έχει κάνει άλματα τους τελευταίους μήνες.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ βοηθά στη συσκευασία και τη διανομή των γευμάτων αγάπης