Η Πειραιώτισσα Επιχειρηματίας Ελευθερία Καρδάμη δώρισε μάσκες στο Νοσοκομείο Μεταξά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Χειροποίητες υφασμάτινες μάσκες δώρισε η Πειραιώτισσα επιχειρηματίας Ελευθερία Καρδάμη στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ»

- Τις παρέλαβαν ο Διοικητής Χαράλαμπος Τουμπέκης και ο Αναπληρωτής Διοικητής Σαράντος Ευσταθόπουλος

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, όλος ο Πειραιάς έχει γίνει μια γροθιά στη μάχη έναντι του κορωνοϊού.

Κρατικοί φορείς, επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, εθελοντές, ο καθένας συνδράμει με τον τρόπο του εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γράμμη, το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό και ευρύτερα τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία.

Αυτό έπραξε με απόλυτο αίσθημα συλλογικής ευθύνης και η Σχεδιάστρια Μόδας και Ιδιοκτήτρια του γνωστού καταστήματος ένδυσης «Model 1» στον Πειραιά, Ελευθερία Καρδάμη.

Παρέδωσε χειροποίητες υφασμάτινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων στη Διοίκηση του Νοσοκομείου «Μεταξά», βάζοντας με αυτόν τον τρόπο το δικό της λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια.

Ο Διοικητής Χαράλαμπος Τουμπέκης ευχαρίστησε την κ. Καρδάμη για την ευγενική της προσφορά, η οποία όπως τόνισε, προστίθεται στην αλυσίδα των ολοένα και περισσότερων δωρητών του Νοσοκομείου Μεταξά.

Ο Αν. Διοικητής Σαράντος Ευσταθόπουλος ανέφερε ότι το παράδειγμα της κ. Καρδάμη αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του κλίματος αλληλεγγύης και προσφοράς, που επικρατεί στον Πειραιά.

Η κ. Καρδάμη υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το Νοσοκομείο Μεταξά με κάθε δυνατό τρόπο, καθώς γνωρίζει την πολύ καλή δουλειά που έχει επιτελέσει η νέα διοίκηση του Νοσοκομείου, σε σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα εν μέσω μιας πρωτοφανούς πανδημίας.