Η Γιάννα Αγγελοπούλου παρουσίασε το βιβλίο της στην Ελληνογαλλική Πειραιά Saint Paul (Φωτο + Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια βραδιά αφιερωμένη στη Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και στο ομώνυμο βιβλίο που φέρει το όνομά της ''Γιάννα'', διοργανώθηκε χθες από το Σύλλογο Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά Saint Paul.

Σε μια γεμάτη από κόσμο αίθουσα, λίγο μετά τις 20:00, ξεκίνησε η παρουσίαση του βιβλίου της Γιάννας Αγγελοπούλου, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν στη μαθητική κοινότητα του σχολείου, όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου.


Ο κ. Χατζηγεωργίου υποδέχτηκε στη φιλόξενη και κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά την κ. Αγγελοπούλου.

Ύστερα από την παρουσίαση μιας περιεκτικής βιντεοπροβολής με κάποιες από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της Γιάννας Αγγελοπούλου, ξεκίνησε η παρουσίαση του βιβλίου την οποία προλόγισε ο δημοσιογράφος, Λεωνίδας Μπλαβέρης,  και η δική της ομιλία.

{YouTube}apDaq75yhR8{/YouTube}

{YouTube}bOdLfKSq8Uk{/YouTube}

{YouTube}raemJraHelo{/YouTube}


{YouTube}8jTB3crhljk{/YouTube}

Ομολογουμένως η ομιλία της κ. Αγγελοπούλου καθήλωσε το κοινό το οποίο και την αντάμειψε με ένα θερμό χειροκρότημα! Αξίζει να δείτε μερικά μικρά αποσπάσματα που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε για τους αναγνώστες της PP.


{YouTube}RIzBRgUV7j8{/YouTube}


{YouTube}rVpYhqeeB9g{/YouTube}

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Παναγιώτης Κουβάτσος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κορίνα Λαουλάκου και Σαράντος Ευσταθόπουλος, ο πολιτευτής της ΝΔ Σπύρος Σπυρίδων.
Μεταξύ άλλων είδαμε τη Βάνα Μπάρμπα, τον Γιώργο Πολυχρονίου και τον Λευτέρη Πανταζή.

Μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε μπουφές στον 3ο όροφο της Σχολής, όπου η κ. Αγγελοπούλου υπέγραψε τα βιβλία των καλεσμένων, ένα προς ένα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ SAINT PAUL:




Ο Δημοσιογράφος κ. Λεωνίδας Μπλαβέρης



Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου



Η κα Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη 




Η βράβευση της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη από τον πρόεδρο του Συλλόγου Αποφοίτων κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου