Αδιάβαστος ο ”αριστερός” Δημήτρης Γκερλές για τον Βασίλη Τοκάκη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αδιάβαστος πιάστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος του Θοδωρή Δρίτσα και της παράταξης ''Το λιμάνι της Αγωνίας'', αναφερόμενος (προφανώς) στο Σύμβουλο του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Τοκάκη.

Ο Δημήτρης Γκερλές, έμπειρος στα κοινά της πόλης, αφού εκλεγόταν για πολλά χρόνια με τις δημοτικές παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ διαμερισματικός και δημοτικός σύμβουλος, ενώ στις τελευταίες εξελέγη με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ, υπέπεσε σε πολιτικό ατόπημα... καθώς πιάστηκε αδιάβαστος!

Αναφερόμενος στους μη Πειραιώτες συμβούλους του Γιάννη Μώραλη, φωτογράφισε τον Βασίλη Τοκάκη... Αλλά όπως θα αποδείξει το Piraeuspress.gr, ο Δημήτρης Γκερλές δεν είχε κάνει την απαραίτητη διασταύρωση προτού μιλήσει.

Η οικογένεια του Βασίλη Τοκάκη είναι γέννημα θρέμα Πειραιώτες!

Με μια μικρή έρευνα που κάναμε βρήκαμε ότι ο παππούς του γεννήθηκε στον Πειραιά-και συγκεκριμένα στα Καμίνια-το 1898!

Ο Δημήρης Γκερλές θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό μιας και δραστηριοποιείται έντονα στα Καμίνια...

Ο δε πατέρας του Βασίλη Τοκάκη, επίσης γεννήθηκε στον Πειραιά.

Μέλη της οικογένειας Τοκάκη κατοικούν ακόμα και σήμερα στα όρια Παλιάς Κοκκινιάς-Καραβά.

Ο ίδιος ο Σύμβουλος του Δημάρχου, Βασίλης Τοκάκης, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, διαγράφοντας μια αξιοζήλευτη πορεία τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και πολιτικό επίπεδο!

Άλλωστε, ''πολιτικό τέκνο'' του Βασίλη Τοκάκη θεωρείται και ο Βουλευτής Α' Πειραιά της ΝΔ, Κώστας Κατσαφάδος!

Ενώ δεν πρέπει να μας διαφεύγει, ότι ο Βασίλης Τοκάκης, ήταν εκείνος που έτρεξε όλη την προεκλογική καμπάνια του Βασίλη Μιχαλολιάκου, στις Δημοτικές Εκλογές του 2009, όταν και εξελέγη Δήμαρχος Πειραιά ο τελευταίος, εργαζόμενος για λογαριασμό της εταιρίας του κ. Λεούση.

''Βαμμένος'' Ολυμπιακός ως είναι ο Βασίλης Τοκάκης, ΣΚ παρά ΣΚ τον βλέπουμε στο Γ. Καραϊσκάκης... όχι το τελευταίο έτος, αλλά εδώ και χρόνια!

Από το σύντομο ρεπορτάζ που κάναμε θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και άλλα πολλά που δείχνουν τους ισχυρούς δεσμούς του Βασίλη Τοκάκη με το μεγάλο λιμάνι.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Δημήτρης Γκερλές θα αναγνωρίσει το σφάλμα του και θα επανορθώσει, τιμώντας πρωτίστως τη δική του διαδρομή και πορεία στα κοινά του Πειραιά.

Βασίλης Τοκάκης

br