ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ: Φυσική τους έδρα ο Πειραιάς

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος με τους εκπροσώπους των Ποσειδωνίων. Κοινή πεποίθηση αποτελεί η επιστροφή της διοργάνωσης στη φυσική της έδρα, που δεν είναι άλλη από το μεγάλο λιμάνι, τον Πειραιά μας. «Η πολιτική μας βούληση είναι τα «Ποσειδώνια» να επιστρέψουν στην φυσική τους έδρα που είναι ο Πειραιάς.»
Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στη συνάντησ
η που είχε σήμερα το πρωί (22-4-13) στο Δημαρχείο, με τους εκπροσώπους των «Ποσειδωνίων», τη Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Δήμητρα Μιχαήλ και το Γενικό Διευθυντή κ. Θεόδωρο Βώκο.

Ο κ. Μιχαλολιάκος επισήμανε ότι: «το θέμα των Ποσειδωνίων είναι ψηλά στις προτεραιότητες μας και πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του θεσμού μια και έχουν χαθεί αρκετά χρόνια από τότε που έφυγαν τα «Ποσειδώνια» από τον Πειραιά.

Σκέψη μας και πρόθεσή μας είναι να δημιουργήσουμε εκθεσιακές -συνεδριακές υποδομές, σε χώρο κατάλληλο στον ευρύτερο Πειραιά».

Η κυρία Μιχαήλ και ο κ. Βώκος, συμφώνησαν ότι τα «Ποσειδώνια» πρέπει να επιστρέψουν στον Πειραιά και τάχθηκαν αλληλέγγυοι σε κάθε πρωτοβουλία του Δήμου προς αυτήν την κατεύθυνση.