ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στον ΠΕΙΡΑΙΑ: Παυλόπουλος και Ιερώνυμος τα Φώτα στο Μεγάλο Λιμάνι

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ--Αγιασμος των Υδατων στο λιμανι του Πειραια απο τον Αρχιεπισκοπο Ιερωνυμο και συγχωροστατουντος του Μητροπολιτη Πειραια Σεραφειμ.Παρευρεθηκαν οι Υπουργοι Ναυτλιας Πναγιωτης Κουρουμπλης , Αθλητισμου Βασιλειαδης, οι προεδροι του ΠΑΣΟΚ και ΕΝΩΣΗς ΚΕΝΤΡΩΩΝ Φωφη Γεννηματα και Βασιλης Λεβεντης ο βουλευτης της Ν.Δ Βασιλης Κικιλιας, ο πρ, Υπουργος Κωστας Αρβανιτοπουλος, ο Αντιπεριφερειαρχης αττικης Γιωργος Γαβριλης, ο Δημαρχος Πειραια Γιαννης Μωραλης και ο αρχηγος του Λιμενικου Σωματος ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Θεοφάνεια: Η λαμπρότερη γιορτή του Πειραιά

- Ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος τα Φώτα στον Πειραιά

Με κάθε λαμπρότητα θα τιμηθούν και φέτος τα Θεοφάνεια στο Μεγάλο λιμάνι.

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, θα πραγματοποιηθεί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, ο αγιασμός των υδάτων, με τη ρίψη του Τίμιου Σταυρού στη θάλασσα.

Στην τελετή θα χοροστατήσουν ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ.

Η θεία λειτουργία και η ακολουθία του μεγάλου αγιασμού θα τελεστεί το πρωί της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου, όπως πάντα, στον ναό της Αγίας Τριάδος στον Πειραιά.