Χριστούγεννα στον Πειραιά: Μώραλης και Βλαχάκος στο Χατζηκυριάκειο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, επισκέφθηκε  ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης με την οικογένειά του και ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» Νίκος Βλαχάκος, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Μιχάλη Αγρανιώτη.

Ο κ. Μώραλης, συνομίλησε με την  Διευθύντρια κα Αναστασία Κατσιλιέρη, με το προσωπικό του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος, καθώς και με πολίτες που επισκέφθηκαν το Bazaar και επέλεξε Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιείται κάθε χρόνο με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ιδρύματος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων πως επισκέφθηκε με μεγάλη χαρά γι΄ ακόμα μια χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία που οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε, προκειμένου να ενισχυθεί το κοινωνικό έργο του Ιδρύματος. Αναφερόμενος στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα Ίδρυμα-κόσμημα για την πόλη με σπουδαίο κοινωνικό έργο,  επισημαίνοντας πως φροντίζει  με σεμνότητα, διακριτικότητα και αγάπη τα παιδιά.  Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης σημείωσε πως: «είναι πολύ σημαντικό που βρεθήκαμε με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς-Πόλη Πρότυπο» Νίκο Βλαχάκο σε μια όμορφη κοινωνική πρωτοβουλία». Κλείνοντας ο Δήμαρχος Πειραιά ανέφερε: «Θα είμαστε πάντα κοντά σε ενέργειες  που προσφέρουν χαμόγελο στα παιδιά».