Αυξημένα κρούσματα διάρρηξης αυτοκινήτων στον Προφήτη Ηλία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σπάνε το τζάμι του αυτοκινήτου και σαν κύριοι ανοίγουν τις ασφάλειες, ''αδειάζουν'' ο,τι υπάρχει μέσα και γίνονται καπνός!

Στο έλεος της παραβατικότητας βρίσκονται οι κάτοικοι του Προφήτη Ηλία.
Εκτός από τον επίδοξο βιαστή, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του ομορφότερου λόφου της Αττικής, έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινές ιστορίες ανομίας, τις οποίες και δε γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν πλέον!

Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει οι διαρρήξεις ΙΧ αυτοκινήτων ακόμα και σε κεντρικά φωτιζόμενα σημεία της περιοχής!

Αδίστακτοι οι δράστες, κάνουν τη ζημιά τους και εξαφανίζονται ανενόχλητοι!

Μόνο το Σάββατο, έφτασαν σε εμάς δυο περιστατικά που συνέβησαν νωρίς τη νύχτα, με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία. 

Μιλώντας με κατοίκους του Προφήτη Ηλία, μας εξομολογήθηκαν ότι νιώθουν ξεχασμένοι από τους πάντες και ιδίως από την Ελληνική Αστυνομία.

Ενώ μας άφησαν να εννοηθεί με νόημα, ότι αυτό είναι μέρος του προβλήματος, καθώς και το πάρκο, αποτελεί στέκι παραβατικών καθόλη τη διάρκεια της νύχτας.

Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο να πηγαίνεις μια βόλτα είτε για φαγητό είτε για καφέ είτε σε μια βάφτιση ή ένα γάμο και να φεύγεις με τα μισά από όσα πήγες...

Η ΕΛΑΣ θα πρέπει να αναλάβει δράση, γιατί εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, είναι σχεδόν σίγουρο ότι η κακή φήμη θα φέρει και την απαξίωση μιας εκ των ομορφότερων γειτονιών όχι μόνο του Πειραιά, αλλά και ολόκληρης της Αττικής.


Διαβάστε επίσης:

ΝΕΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ για τις απόπειρες βιασμού σε Προφήτη Ηλία, Ευαγγελίστρια, ΠΑΠΕΙ