ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Καταδίκη για τη δολοφονική επίθεση στον ανήλικο στα Καμίνια

– Μετά από μαραθώνια δικαστική διαμάχη βγήκε καταδικαστική απόφαση για τη δολοφονική επίθεση στον ανήλικο στα Καμίνια

– Καταπέλτης η εισαγγελέας στα Δικαστήρια Πειραιά

– Επεισόδια στο τέλος της δίκης  μετά από προκλητικές ενέργειες του πατέρα (αστυνομικού) και του καταδικασμένου γιου του

Μετά από αρκετά χρόνια αποδόθηκε δικαιοσύνη στην υπόθεση που συγκλόνισε τον Πειραιά, όταν ομάδα νεαρών επιτέθηκε μαχαίρωσε και λήστεψε ανήλικο Πειραιώτη στα Καμίνια.

Ο τότε ανήλικος (17,5 ετών) Ε.Μ. καταδικάστηκε την Παρασκευή που μας πέρασε σε φυλάκιση 27 μηνών κατά συγχώνευση (42 μήνες ήταν η αρχική καταδίκη) με τριετή αναστολή, για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, οπλοχρησία, συναυτουργία σε ληστεία και απόπειρα ληστείας.

Επίσης του απαγορεύτηκε η είσοδος στους αθλητικούς χώρους για 3 χρόνια, ενώ απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με το θύμα.

Σε άλλη περίπτωση θα θεωρηθεί ότι ο καταδικασμένος νεαρός παραβαίνει την τριετή αναστολή.

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Εισαγγελέας της Έδρας ήταν πραγματικά καταπέλτης, ενώ πρότεινε την καταδίκη του Ε.Μ. απόπειρα ανθρωποκτονίας, όπως ήταν άλλωστε και το κατηγορητήριο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press μετά το πέρας της δίκης και αφού είχε αποχωρήσει το προεδρείο από την αίθουσα, ο υψηλόβαθμος αστυνομικός και πατέρας του καταδικασμένου νεαρού, προέβησαν σε ενέργειες που προκάλεσαν τον κόσμο που είχε σπεύσει στα Δικαστήρια Πειραιά για να συμπαρασταθεί στο θύμα της δολοφονικής επίθεσης.

Ο έλεγχος χάθηκε και ακολούθησαν επεισόδια εντός των Δικαστηρίων Πειραιά, τα οποία σταμάτησαν με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Σε καμία περίπτωση δε δικαιολογείται καμία πράξη βίας, ιδίως μέσα στον «οίκο της Δικαιοσύνης».