ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σε αυτό το σημείο έχασε τη ζωή του ο πολίστας Αδαμάντιος Μαντής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ξημερώματα Κυριακής 3 Νοεμβρίου 2019 συνέβη το μοιραίο τροχαίο στο ύψος των γηπέδων ΣΕΦ και Γ. Καραϊσκάκης στον Πειραιά

- Ο Αδαμάντιος Μαντής ήταν μόλις 21 ετών

Ο 21χρονος πολίστας ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο φίλου του όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ρεπόρτερ της εκπομπής «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενώ βρίσκονταν επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο. Ο οδηγός έκανε το λάθος να σταματήσει στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και μάλιστα σε σημείο που οι οδηγοί που έρχονται από πίσω έχουν περιορισμένη ορατότητα.

Ο νεαρός κατέβηκε για να δει αν όντως υπήρχε πρόβλημα στο όχημα. Τότε, νεαρός οδηγός που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω τους και παρέσυρε τον Αδαμάντιο Μαντή. Ο 21χρονος πολίστας διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο και υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο φίλος του νεαρού αθλητή τραυματίστηκε στη μέση και βρίσκεται εκτός κινδύνου ενώ τραύματα έχει και ο έτερος οδηγός (του διερχόμενου ΙΧ).

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Στη γέφυρα - έξοδο του Πειραιά προς παραλιακή (ρεύμα προς Γλυφάδα), στο ύψος μεταξύ ΣΕΦ και Γ. Καραϊσκάκης, λίγο πριν την έξοδο για Εθνική Οδό.