Συνάντηση Μπουτσικάκη και Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών με την Υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη

Την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019, ο Βουλευτής Α΄Πειραιώς & Νήσων, κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης, επισκέφθηκε μαζί με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών  κ. Ελευθέριο Κεχαγιόγλου, καθώς και το Διευθυντή του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών κ. Κωνσταντίνο Κωστέλλο, το Υπουργείο Παιδείας.

Κατά την επίσκεψή τους, ο Βουλευτής κ. Μπουτσικάκης  και η αντιπροσωπεία του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών συναντήθηκαν με την Υφυπουργό Παιδείας, κα Σοφία Ζαχαράκη.


Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, συζητήθηκαν τα προβλήματα των μικρών νησιών της χώρας σε θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ιδίως όσον αφορά την πλήρωση των κενών στα σχολεία.

Η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζαχαράκη, μαζί με τον Βουλευτή Α Πειραιώς και Νήσων,  κ. Μπουτσικάκηκαι τον Πρόεδρο κ. Κεχαγιόγλου συζήτησανπροτάσεις για την επίλυση όλων των ζητημάτων της εκπαίδευσης των μικρών νησιών και η Υφυπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει όλες τις παραμέτρους προκειμένου να δοθούν οριστικές λύσεις το συντομότερο δυνατό.