Περιοδεία Θεοχαρόπουλου με κλιμάκιο της ΔΗΜΑΡ στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τους μαθητές με ειδικές δεξιότητες του Εργαστηρίου Eιδικής Eπαγγελματικής Eκπαίδευσης και Κατάρτισης στα Καμίνια του Πειραιά επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς με επικεφαλής τον πρόεδρό της και μεταξύ άλλων το μέλος της Ε.Ε. Δημήτρη Χατζησωκράτη, τα μέλη της Κ.Ε. Έφη Παγκάλου, Τάσο Δαρσινό, Σοφία Τσιάλτα, Τάσο Πολυζώη, Γιάννη Ρελάκη και τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Γιάννη Αργυρό.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος παρακολούθησε τη σχολική γιορτή των 109 μαθητών και συνομίλησε με γονείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αμέσως μετά ενημερώθηκε από το διευθυντή του Εργαστηρίου κ. Στάθη Καρούμπη για τις εργασίες του σχολείου, ξεναγήθηκε στα αναβαθμισμένα εργαστήρια του ιδρύματος και παρέδωσε χριστουγεννιάτικα δώρα και γραφική ύλη για να μοιραστούν στους μαθητές.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος μετά το πέρας της επίσκεψης δήλωσε στους δημοσιογράφους «Επισκεφθήκαμε σήμερα το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με μαθητές με ειδικές δεξιότητες. Εδώ πραγματοποιείται πολύ σημαντικό έργο και είναι άξια θαυμασμού η προσπάθεια που γίνεται από το προσωπικό του σχολείου. Συνομιλήσαμε με τους υπεύθυνους και μάθαμε από πρώτο χέρι για όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι μαθητές, οι γονείς τους και οι καθηγητές. Δεν πρέπει να χάσουμε την ανθρωπιά μας και πρέπει να είμαστε συνεχώς δίπλα σε όσους μας χρειάζονται. Χωρίς κοινωνική συνοχή και πνεύμα αλληλεγγύης η χώρα δεν θα υπερβεί την κρίση Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι εδώ στην πολύ όμορφη γιορτή των μαθητών. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επισκέφθηκε τα ΕΛΤΑ του Πειραιά όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους και αντάλλαξε ευχές ενώ η μικρή περιοδεία στο πρώτο λιμάνι της χώρας ολοκληρώθηκε με μια σύντομη βόλτα στην αγορά της πόλης.