ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ξεκινούν οι εγγραφές στα Δημοτικά Γυμναστήρια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Οι εγγραφές στα Δημοτικά γυμναστήρια του Δήμου Πειραιά αναμένονται να ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα 

- Δείτε πότε ξεκινούν και πού μπορείτε να εγγραφείτε 

Ξεκινούν οι εγγραφές στα δημοτικά γυμναστήρια του Δήμου Πειραιά από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, στα οποία μπορούν οι δημότες κάθε ηλικίας να αθλούνται, επιλέγοντας μια σειρά από δημοφιλή προγράμματα που προσφέρονται στα γυμναστήρια του Δήμου, υπό την καθοδήγηση έμπειρων γυμναστών.

Οι εγγραφές γίνονται στα εξής γυμναστήρια:

1) Κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας» ( Ακτή Ξαβερίου).

2) Γυμναστήριο στη Φραγκιαδών 109- Καλλίπολη.

3) Γυμναστήριο στη Βεϊκου 1- Νέο Φάληρο (κάτω από την αερογέφυρα).

4) Γυμναστήριο στη Θήρας και Μαντινείας, Καμίνια (Πολιτιστικό Κέντρο Κ. Κωσταράκος).

5) Γυμναστήριο οδού Καλλέργη 142 , Αγία Σοφιά.

Συγκεκριμένα, καθημερινά από τις 8:00-11:00 και από τις 17:00-20:00,  σε όλα  τα γυμναστήρια θα πραγματοποιούνται προγράμματα αεροβικής γυμναστικής (γιόγκα, πιλάτες, ενδυνάμωση κτλ).

Επίσης, θα υπάρχει τμήμα latin καθώς και παιδικά τμήματα ρυθμικής, μπαλέτου, ενόργανης γυμναστικής, μοντέρνων και παραδοσιακών χορών, ενώ από φέτος θα λειτουργήσει τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής για παιδιά έως 4 ετών.

Τέλος, έχουν ξεκινήσει προγράμματα κολύμβησης στο κολυμβητήριο «Α. Γαρύφαλλος» στα  Βοτσαλάκια, καθώς και  μαθήματα τένις (Πληροφορίες στο 210-41.37.708).

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης τόνισε σε δήλωσή του ότι με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης, οι  δημοτικοί αθλητικοί  χώροι της πόλης, είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους Πειραιώτες που επιθυμούν να συμμετέχουν σε προγράμματα γυμναστικής. «Χαίρομαι που δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας να αθληθούν στα δημοτικά μας γυμναστήρια, με προγράμματα για κάθε ηλικία και προτίμηση», σημείωσε ο κ. Βουράκης, ο οποίος ανέφερε επίσης πως ο Ο.Π.ΑΝ. θα διαθέσει γυμναστές στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης και στους Βρεφονηπιακούς  Σταθμούς του Δήμου. Ο κ. Βουράκης επεσήμανε επίσης πως με την παράδοση του Θεμιστόκλειου σταδίου, θα ξεκινήσουν και μαθήματα στίβου, ενώ σε νέα ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του σταδίου, θα μεταφερθεί το παιδικό τμήμα του γυμναστηρίου της οδού Καλλέργη με τα προγράμματα ρυθμικής, μπαλέτου, ενόργανης και μοντέρνου χορού. Τέλος, ο Πρόεδρος του Ο.Π.ΑΝ., κάλεσε τους Πειραιώτες να εγγραφούν στα δημοτικά γυμναστήρια, προκειμένου να απολαύσουν τα οφέλη της άθλησης.

Ωράριο εγγραφών: Καθημερινά από τις 9:00 -11:00 και από τις 17:00-19:00 στους χώρους των γυμναστηρίων.