ΚΟΔΕΠ: Δημιουργία μηχανισμού προσφοράς αγαθών και υπηρεσιών σε συμπολίτες μας στο Δήμο Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π) διοργανώνει Εργαστήριο Δικτύωσης με τίτλο: «Δημιουργία μηχανισμού προσφοράς αγαθών και υπηρεσιών σε συμπολίτες μας στο Δήμο Πειραιά» που θα διεξαχθεί την Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 και ώρα 10:00π.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29).

Το εργαστήριο δικτύωσης πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Δίκτυο Πρόληψης και Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης στο Δήμο Πειραιά – Social Innovation Piraeus».

Το έργο αφορά στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των δράσεων κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας και των διακρίσεων, μέσω της μεθοδολογικής και λειτουργικής ενοποίησης των παρεμβάσεων, του συντονισμού και της παρακολούθησης των δράσεων κοινωνικής συνοχής που συντελούνται στο Δήμο Πειραιά, τόσο από τον ίδιο το Δήμο, όσο και από άλλους φορείς,  κοινωνικά δίκτυα και κοινωνικούς εταίρους.

Ο στόχος του εργαστηρίου είναι η Δημιουργία του Μηχανισμού προσφοράς αγαθών και υπηρεσιών στο Δήμο Πειραιά προς τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη ο οποίος, θα αποτελεί ένα σταυροδρόμι προσφοράς και ζήτησης υλικών αγαθών, υπηρεσιών, εθελοντικής εργασίας και προσφοράς θέσεων απασχόλησης.

Επίσης, ο «μηχανισμός» θα δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις, τους συλλογικούς φορείς, τις κοινωνικές υπηρεσίες, την ΚΟΔΕΠ και τις ΜΚΟ του Δήμου Πειραιά να υποστηρίξουν τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του Δήμου.

Το εργαστήριο δικτύωσης απευθύνεται στις επιχειρήσεις, τους συλλογικούς φορείς επιχειρήσεων, τους κοινωνικούς φορείς και τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Επίσημοι προσκεκλημένοι, αλλά και εμπειρογνώμονες από τον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, θα μοιραστούν τις απόψεις τους για τους τρόπους επίλυσης των κοινωνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα ο Πειραιάς.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα κατά της διασποράς του COVID-19, προβλέπεται περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετεχόντων.

Για το λόγο αυτό απαιτείται ηλεκτρονική  εγγραφή στη διεύθυνση https://piraeus.socialhub.gr/net/events/ergastirio-diktyosis-dimiourgia-michanismou-prosforas-agathon-kai-ypiresion-se-sybolites-mas-sto-dimo-peiraia/

Η είσοδος στο εργαστήριο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Νόσησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Λεονάρδου Ξένια στο τηλέφωνο 210-4101930 ή στο email[email protected].