Τι γίνεται με το BOWLING του Προφήτη Ηλία;


Είναι γεγονός ότι το πρώην BOWLING του Πειραιά στον Προφήτη Ηλία αποτελούσε και αποτελεί ίσως το καλύτερο »φιλέτο» γης όχι μόνο της πόλης, αλλά ίσως και ολόκληρου του λεκανοπεδίου Αττικής. Μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης και απαξίωσης, το BOWLING ετοιμάζεται να αποκτήσει και πάλι ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από 3 ανοιχτούς άγονους διαγωνισμούς, βρέθηκε ενοικιαστής κατά την πραγματοποίηση και 4ου ανοιχτού και πάλι δημόσιου διαγωνισμού.

Ο νέος ενοικιαστής πέραν ότι θα καταβάλει 30% παραπάνω από το αρχικό τίμημα που είχε ορίσει ο Δήμος Πειραιά, αναλαμβάνει και όλα τα κόστη για την ανακατασκευής του οικοδομήματος.

Σχετικά με το θέμα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή του Καναλιού 1:

«Υπήρχαν πολλοί που μου ζητούσαν να ξεκινήσω από χαμηλότερη αφετηρία, με μικρότερο μίσθωμα, μήπως και βρεθεί ενδιαφερόμενος.

Ήταν ο τέταρτος συνεχόμενος ανοιχτός δημόσιος διαγωνισμός, παρά το γεγονός ότι ο νόμος μου επέτρεπε, αφού είχαμε κάνει τους δύο άγονους,  να το δώσουμε με απευθείας ανάθεση και με όποιο τίμημα εκτιμούσαμε. Δεν το έκανα και δεν θα το κάνω ποτέ.

Μέχρι να λάμψει εκ νέου  η εμπιστοσύνη στην πολιτική εξουσία, θα είναι ανοιχτοί δημόσιοι διαγωνισμοί.  Πετύχαμε 30% παραπάνω από την τιμή εκκίνησης και αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα ανακατασκευής.»