ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Δείτε ποιος είναι ο γιος του «ΖΟΡΜΠΑ» στο Μικρολίμανο !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


  • Ο «Ζορμπάς» στο Μικρολίμανο είναι ένα από τα πλέον ιστορικά εστιατόρια του Πειραιά
  • Έχουν περάσει όλες οι σημαντικές προσωπικότητες της Ελλάδα και όχι μόνο
  • Δείτε ποιος είναι ο γιος του ιδιοκτήτη του «ΖΟΡΜΠΑ» Γιάννη Μπουτσικάκη

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο κ. Γιάννης Μπουτσικάκης με την Ντόρα Μπακογιάννη στον «Ζορμπά»

Δεν υπάρχει Πειραιώτης που να μην έχει φάει έστω και μια φορά στο εστιατόριο «Ζορμπάς» στο Μικρολίμανο του Πειραιά.

Ο ιδιοκτήτητης του Γιάννης Μπουτσικάκης, προερχόμενος από την Κρήτη, κατάφερε από μηδέν, να δημιουργήσει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brands στο χώρο της εστίασης, το οποίο πλέον αριθμεί πάνω από 30 χρόνια ζωής!

Με τον ευθύ του χαρακτήρα, την εξωστρεφή συμπεριφορά και τον άψογο επαγγελματισμό του, ο Γιάννης Μπουτσικάκης έχτισε σημαντικές φιλίες με κάποιους από τους πλέον ισχυρούς Έλληνες Πολιτικούς και Επιχειρηματίες.

Στην κορυφή όλων, ο αείμνηστος Πρωθυπουργός και Επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρίκα, οι οποίοι τον είχαν εντάξει στην οικογένειά τους ως ένα από τα παιδιά τους!

Ο κ. Γιάννης Μπουτσικάκης με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη από την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στον Πειραιά

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ «ΖΟΡΜΠΑ» ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗ

Γιος του Γιάννη Μπουτσικάκη, είναι ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης, υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στην Α Πειραιά & Νήσων στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές.

Ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα στον τουρισμό και την εστίαση, κατήλθε στο στίβο της πολιτικής ύστερα από πρόσκληση του ίδιου του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Piraeus Press.

Εδώ και 2 χρόνια έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τους Πειραιώτες αλλά και τους κατοίκους των Νησιών του Σαρωνικού και των Κυθήρων, ενώ όπως όλα δείχνουν, θα είναι ένας εκ των εκλεγμένων Βουλευτών της ΝΔ στη νέα σύνθεση του Κοινοβουλίου.

Ανήκει στη νέα γενιά πολιτικών, διατηρεί χαμηλό προφίλ, αρθρώνει σοβαρό πολιτικό λόγο με επιχειρήματα και δίχως κορώνες, μάχεται για τις θέσεις του, είναι διεκδικητικός, εκπροσωπεί τον επιχειρηματικό κόσμο και τους ελεύθερους επαγγελματίες στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ενώ χαίρει της άκρας εκτίμησης της οικογένειας Μητσοτάκη και προσωπικά του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη (πώς θα μπορούσε να ισχύει το αντίθετο όταν αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Επίτιμου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ: Μεγαλειώδης ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση με 1.000 άτομα (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ – Δείτε ποιος είναι ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)