ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Υποψήφια Κοινοτική σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφια Κοινοτική σύμβουλος στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο και το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»

- Η Ελένη Βλαχοπούλου είναι μηχανικός δικτύων

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ακόμη μία εκπρόσωπος της νέας γενιάς Πειραιωτών, η Ελένη Βλαχοπούλου, θα είναι υποψήφια Κοινοτική σύμβουλος στην Ε΄Δημοτική κοινότητα με τον Νίκο Βλαχάκο.

Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά και είναι έτοιμη να αγωνιστεί για να προσφέρει για το καλό των γειτονιών της Ε' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ:

Γεννήθηκε και ζει στον Πειραιά από Πειραιώτες γονείς. Ο πατέρας της, Φώτης Βλαχόπουλος, έλκει την καταγωγή του από τον Λόγγο Αιγίου και η μητέρα της Μαρία Μπέλλου το γένος Παπαδόδημα, από την Μέσα Μάνη.

Είναι 24 ετών και έχει σπουδάσει μηχανικός δικτύων.

Έχει αποφοιτήσει από το Ράλλειο Λύκειο Θηλέων Πειραιά.

Εργάζεται στο αντικείμενό της σε εταιρεία πληροφορικής.

Παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές της στο μεταπτυχιακό τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά και μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

Η υποψήφια δήλωσε: 

«Η αγάπη μου για τον Πειραιά και την γειτονιά μου η οποία βρίσκεται στον Λόφο Βώκου καθώς επίσης και η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του Νίκου Βλαχάκου, με έκανε να είμαι υποψήφια Κοινοτική σύμβουλος στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιώς, ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε καλύτερη και ομορφότερη την καθημερινότητά μας στον πολυαγαπημένο μας Πειραιά.»