ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) ΒΕΝΙΕΡΗ – ΤΣΙΜΠΗ: Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο και το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» 

- Η Βασιλική (Βίκυ) Βενιέρη - Τσίμπη είναι διοικητικό στέλεχος στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά.

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Βασιλική (Βίκυ) Βενιέρη - Τσίμπη συστρατεύεται στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με τον Νίκο Βλαχάκο, καθώς έχουν ένα κοινό όραμα, έναν Πειραιά Πρότυπο!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) ΒΕΝΙΕΡΗ - ΤΣΙΜΠΗ:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, στην Καλλίπολη, όπου ζει μέχρι σήμερα με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά της. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, με έξι αδέρφια, από γονείς Πειραιώτες, με καταγωγή από Σμύρνη και Εύβοια.

Αποφοίτησε από το Ράλλειο Γυμνάσιο Θηλέων και το Πολυκλαδικό Λύκειο Πειραιά, ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πάτρας. Τα τελευταία 17 χρόνια, εργάζεται ως διοικητικό στέλεχος στο Τζάνειο  Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά.

Επίσης, δραστηριοποιείται σε εθελοντικό επίπεδο σε πολλούς Συλλόγους και Σωματεία της πόλης. Είναι Γενικός Γραμματέας στο μοναδικό Σωματείο της χώρας μας για το Ελληνικό Power Lifting  (Άρση βαρών) και μέλος του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου.

Ακόμη είναι μέλος της ΝΟΔΕ Πειραιά.

Η υποψήφια δήλωσε:

«Αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Πειραιάς Πόλη Πρότυπο του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά, Νίκου Βλαχάκου γιατί αγαπώ την πόλη μου και θέλω να προσφέρω με τη συμμετοχή μου σε μια θέση ευθύνης. Με τον Νίκο Βλαχάκο γνωριζόμαστε από τον κοινό εργασιακό μας χώρο, το Τζάνειο και ξέρω πόσο εργατικός και φιλότιμος είναι. Η αγάπη μας για τον συνάνθρωπο και το αμείωτο ενδιαφέρον μας για προσφορά, αποτελούν κοινές αρχές μας, γι’ αυτό και συστρατεύομαι μαζί του.

Το όραμά μου για έναν Πειραιά Πόλη Πρότυπο είναι εφικτό με πολλή δουλειά, υπομονή, επιμονή και γενναίες αποφάσεις. Είμαι εδώ, δίπλα σας, για να κερδίζουμε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη.»