AD Hair Salon: Οι ειδικοί στην περιποίηση μαλλιών στην Νίκαια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ένα από τα πιο εξελιγμένα κομμωτήρια στην Νίκαια

- Μοντέρνος χώρος με έμπειρο προσωπικό στον χώρο της κομμωτικής

- Τη σφραγίδα του εγχειρήματος φέρει η Αγγελική Δούκαρη 

… της Γεωργίας Πλατή, Αρχισυντάκτριας του Piraeus Press

Το AD Hair Salon είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα κομμωτήρια στην Αττική με νέες τακτικές στο κούρεμα, στο βάψιμο των μαλλιών αλλά και γενικά στην περιποίηση τους.

Το κομμωτήριο λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια και συγκεκριμένα ξεκίνησε τον Μάιο του 2007 με ιδιοκτήτη και υπάλληλο την Αγγελική Δούκαρη. Το κομμωτήριο ειδικεύεται στα χρώματα των μαλλιών, στον μοναδικό τρόπο περιποίησης τους και ένα από τα πιο βασικά και σημαντικά του προτερήματα είναι η συντήρηση της φυσικής τους κατάστασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσωπικό του κομμωτηρίου έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε σεμινάρια κουρέματος στην Ελλάδα αλλά και στο Λονδίνο από καταξιωμένους κομμωτές και ακαδημίες όπως τον Πάνο Κελαδίτη, Σάκη Γιαννούλα και την ακαδημία Mazella & Palmer - ZGAT. Συγκεκριμένα έχουν συμμετάσχει σε κλειστά και προσωπικά σεμινάρια που αυτά έχουν να κάνουν με τις νέες τάσεις στο χώρο της μόδας με κουρέματα που τα συνοδεύουν αλλά και σε τεχνικές για μοναδικά και εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα.

Τα AD Hair Salon χρησιμοποιεί προϊόντα που είναι Paraben Free (χωρίς συντηρητικά μικροοργανισμών), δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και δεν έχουν φορμαλδεύδη. Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι του Mounir και συγκεκριμένα κερατίνη με σαφράν, την εταιρία Vitality's για χρώματα μαλλιών, Koleston, Inoa και φυτικές βαφές που προσέχουν το δέρμα της κεφαλής των πελατών.

Το AD Hair Salon είναι ένας μικρός, ζεστός και πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος με ευδιάθετο, εργατικό, αρκετά εξυπηρετικό και έμπειρο προσωπικό.

Το κομμωτήριο μπορείτε να το βρείτε στην Νίκαια και συγκεκριμένα στην οδό Καποδιστρίου 11 & Πλατάνων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 4979241 ή να το βρείτε μέσα από την σελίδα που έχει στο Facebook με το όνομα Ad kommotirio.