Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δεν έχω μάθει να με φτύνουν και να σκύβω το κεφάλι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης η συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Alpha 

- Ο Ηγέτης του Ολυμπιακού απάντησε για όλους και για όλα και κέρδισε της εντυπώσεις 

- Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο εφοπλιστής, ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά, μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» για το πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεσή του με την κυβέρνηση, την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να κλείσει τον ΔΟΛ, ή να μετατρέψει «Το Βήμα» και «Τα Νέα» σε όργανα της κυβέρνησης.

Αναφέρθηκε στις δικαστικές υποθέσεις που παραμένουν ανοικτές επισημαίνοντας ότι δεν έχει βρεθεί απολύτως τίποτε εναντίον του: «Ο Μαρινάκης δεν φοβάται» ήταν το μήνυμα που έστειλε προς όλες τις κατευθύνσεις.

«Με το χέρι στην καρδιά, σας λέω: Οι ρίζες μου είναι από την Κρήτη και από τον Πόντο και δεν έχω μάθει με φτύνουν και να σκύβω το κεφάλι. Όλοι αυτοί, υπάρχουν και πολιτικοί, οι οποίοι έχουν ανάμειξη σε αυτή την ιστορία, θα πληρώσουν πολύ ακριβό τίμημα στα χρόνια που έρχονται. Για να μη βγουν αύριο και πουν, απειλή. Είναι μια υπόσχεση» τόνισε.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, τονίζει ότι η κυβέρνηση τον έχει στοχοποιήσει για διάφορες υποθέσεις αλλά «εγώ είμαι από τον Πειραιά, δεν φοβάμαι».

Αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι αυτές είναι τυπικές και ότι τον έχει δει λίγες φορές, ενώ επισήμανε ότι ουδέποτε έχει χρηματοδοτήσει τη Νέα Δημοκρατία.

Χαρακτήρισε ψεύτη τον Αλέξη Τσίπρα και τόνισε ότι επί τέσσερα χρόνια κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό. Όπως ανέφερε «ο Τσίπρας είπε πέντε εκατομμύρια ψέματα».

«Για έναν δήθεν αριστερό όπως ο κύριος Τσίπρας δεν πιστεύω ότι οι Έλληνες πολίτες νιώθουν ιδιαίτερα περήφανοι όταν βλέπουν πώς πλούτισε η οικογένειά του» υπογράμμισε, υπενθυμίζοντας πως «ο κύριος Τσίπρας προέρχεται από μία πλούσια οικογένεια που πλούτισε κατά τη διάρκεια της Χούντας».

Τέλος, μίλησε και για την μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό, για την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε την ομάδα από τον Σωκράτη Κόκκαλη αλλά και για τον Πέτρο Κόκκαλη.