Συνάντηση Χριστόφορου Μπουτσικάκη με τους Προέδρους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών και Γυμνασίων του Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, Χριστόφορος Μπουτσικάκης συνάντησε τους Προέδρους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών και Γυμνασίων του Πειραιά

- Η συζήτηση αφορούσε προβλήματα στα σχολεία του Πειραιά 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα σχολεία του Πειραιά τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν με τον υποψήφιο Βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Χριστόφορο Μπουτσικάκη οι Πρόεδροι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών και Γυμνασίων Σχολείων Πειραιά.

Στόχος να αναζητηθούν οι καλύτερες λύσεις για τη σωστή λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Πειραιά που θα επιτρέψουν στα παιδιά μας να έχουν καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης και θα δώσουν στους Γονείς την ευκαιρία να συνεργάζονται συστηματικά και δημιουργικά με την Πολιτεία, τους Φορείς και την Αυτοδιοίκηση στο ζήτημα εκπαίδευσης.

Η συνάντηση έγινε την Κυριακή 12 Μαΐου στα Καμίνια σε ιδιαίτερα καλή ατμόσφαιρα με τους Προέδρους Γονέων και Κηδεμόνων να ενημερώνουν τον κ. Μπουτσικάκη για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία τόσο σε επίπεδο στέγασης και υποδομών, όσο και σε επίπεδο διδακτικού προσωπικού με τις ελλείψεις να δυσχεραίνουν το διδακτικό έργο δασκάλων και καθηγητών.

Τα ολοήμερα σχολεία αποτέλεσαν σημείο ιδιαίτερης αναφοράς με τον κ. Μπουτσικάκη να ενημερώνεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ η συζήτηση εστιάστηκε στους τρόπους για την άμεση αντιμετώπισή τους.

Μετά από μια πολύ ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα φιλική, και με διάθεση συνεργασίας  συζήτηση ο υποψήφιος Βουλευτής Χριστόφορος Μπουτσικάκης και οι  Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την επικοινωνία τους ώστε να επιδιώξουν από κοινού εφικτές λύσεις σε όλα τα ευαίσθητα θέματα ων Σχολείων του Πειραιά.