ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ: Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος στην Α’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»

- Η Μαρία Περδικούρη εργάζεται στον Δήμο Πειραιά

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Μαρία Περδικούρη δέχτηκε την πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και θέτει υποψηφιότητα ως Κοινοτική Σύμβουλος Α’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά.

Η ίδια επιθυμεί να συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τα παιδιά του Πειραιά.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ:

Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στον Δήμο Πειραιά. Κατάγεται από την Μάνη και είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Ιορδάνη, τον Στέλιο & τον Διονύση.

Έχει σπουδάσει τεχνικός υπολογιστών και σήμερα εργάζεται στον Δήμο Πειραιά.

Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε το 2014 ως Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 25ο Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Πειραιά και από το 2016 έως σήμερα είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 34ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

Το 2018 είχε την τιμή να εκλεγεί Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 34ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά. Τέλος, είναι μέλος του Συλλόγου Τριτέκτων Νομού Αττικής.

Με την υποψηφιότητά της και γνωρίζοντας τα προβλήματα των σχολείων, έχει ως βασικό στόχο να βοηθήσει, στον βαθμό που της επιτρέπεται, ώστε τα παιδιά να έχουν ένα πιο όμορφο, λειτουργικό, ασφαλές & δημιουργικό σχολικό περιβάλλον, όπου θα νιώθουν χαρούμενα & δημιουργικά όταν βρίσκονται σε αυτά. Ακόμη υποστηρίζει ότι το σχολείο θα πρέπει να αναδεικνύει τις δεξιότητες και τα ταλέντα των παιδιών, και σε αυτό θα πρέπει να είναι αρωγοί όλοι οι γονείς.

Η υποψήφια δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, που με εμπιστεύτηκε και μου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχω ως υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος στην Α’ Δημοτική Κοινότητα στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Σύνθημά μου είναι το : «Σχεδιάζουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας»