Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος επισκέφθηκε τον Διοικητή Τροχαίας Πειραιά Φώτη Νικολάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν τον ευρύτερο Πειραια

- Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση Νικολάκη - Ευσταθόπουλου

- Άμεση η ανάγκη στελέχωσης της Τροχαίας Πειραιά ενόψει καλοκαιριού 

- Δείτε τι είπαν οι δυο άνδρες 

Ο Πειραιώτης Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά κ. Φώτης Νικολάκης, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Εκδότη του Piraeus Press και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Πειραιά κ. Σαράντο Ευσταθόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν στο κυκλοφοριακό της πόλης και τις προεκτάσεις αυτού, αλλά και το πώς μπορεί να υπάρξει συνεργασία Περιφέρειας - Τροχαίας για να δρομολογηθούν λύσεις σε αυτά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, ημέρα Σάββατο 4 Μαΐου, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολάκης στον κ. Ευσταθόπουλο, «στη δουλειά μας δεν υπάρχουν ΣΚ και αργίες»!

Ο κ. Νικολάκης ενημέρωσε τον κ. Ευσταθόπουλο για το σύνθετο πρόβλημα της διαχείρισης της κυκλοφορίας των οχημάτων στον Πειραιά, με δεδομένα την υποστελέχωση της υπηρεσίας, το Λιμάνι και την αυξημένη καλοκαιρινή κίνηση, την κρουαζιέρα, τον Αργοσαρωνικό με επιβατική κίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, την έλλειψη κυκλοφοριακής αγωγής και τα διπλοπαρκαρισμένα, τα έργα ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ και τις παρενέργειες που προκαλούν και φυσικά τον οδικό χάρτη της πόλης που πρέπει να σχεδιαστεί εξαρχής ώστε να διευκολύνεται η είσοδος και η έξοδος από αυτήν.

Μάλιστα ο κ. Νικολάκης έμεινε εντυπωσιασμένος από τις γνώσεις του κ. Ευσταθόπουλου στο εν λόγω αντικείμενο, ο οποίος ανέφερε αστειευόμενος ότι «αυτά είναι τα καλά της δουλειάς», εννοώντας ότι είναι γνώστης των θεμάτων λόγω της ενασχόλησής του με το Piraeus Press.

Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο κ. Νικολάκης και όλα στελέχη της Τροχαίας Πειραιά, με ζήλο, αυταπάρνηση και αυτοθυσία.

Ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι ο κ. Νικολάκης είναι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, για αυτό και αντιμετωπίζει την υπηρεσία σαν το δεύτερο σπίτι του.

Ο κ. Νικολάκης με τη σειρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα του κ. Ευσταθόπουλου, αναφερόμενος στην ιδιαίτερη προσφορά του τόσο στον τομέα της ενημέρωσης όσο και στην πόλη του Πειραιά από τις θέσεις που έχει υπηρετήσει στο παρελθόν (τ. Αντιδήμαρχος και τ. Αντιπρόεδρος Δ Δημοτικού Διαμερίσματος Πειραιά).

Κλείνοντας, οι δυο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα μέσα Ιουνίου, όποτε και θα έχει ξεκινήσει η καλοκαιρινή σεζόν, ενώ συμφώνησαν να βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία για θέματα όπου υπάρχει περιθώριο συνεργασίας επ’ ωφελεία των Πειραιωτών.