«Ως εδώ!»: Σηκώνουν αμάξια στον Πειραιά! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι έντονες που έχει λάβει η Τροχαίο σε Πειραιά και Κορυδαλλό είναι σαφείς.

Καμία ανοχή σε επικίνδυνους και ανεύθυνους οδηγούς που θεωρούν ότι οι δρόμοι τους ανήκουν!

Η αγανάκτηση του κόσμου πλέον είναι μεγάλη από φαινόμενα ανευθυνότητας όπως αυτά που θα δείτε παρακάτω.

Ασυνείδητοι οδηγοί παρκάρουν τα οχήματά τους όπου τους βολεύει, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τόσο τους νόμους όσο και τους συμπολίτες τους, οι οποίοι καθημερινά αντιμετωπίζουν σημαντικές καθυστερήσεις λόγω των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων.

Το φαινόμενο στις γειτονιές του Πειραιά έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και για αυτό έχει δοθεί σαφής εντολή από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προς όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις, για μηδενική ανοχή στο εξής!

Κώστας Κατσαφάδος: «Ως εδώ!»

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές του στενού περιβάλλοντος του Πειραιώτη Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κώστα Κατσαφάδου, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στον Πειραιά καθώς ζει και κυκλοφορεί στην πόλη και τις γειτονιές της, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ως εδώ! Δε θα επιτρέψω 10 ασυνείδητοι οδηγοί να προκαλούν κυκλοφοριακό χάος καθημερινά στον Πειραιά. Καμία ανοχή στην παραβατικότητα από εδώ και πέρα!»

Δεν είναι τυχαίο που τις τελευταίες μέρες ο γερανός της τροχαίας σηκώνει ασταμάτητα παράνομα σταθμευμένα οχήματα σε κεντρικούς δρόμους και όχι μόνο του Πειραιά.

ΙΧ που εμποδίζουν τη διέλευση μέσων μαζικής μεταφοράς, πεζών ή ΑΜΕΑ, διπλοπαρκαρισμένα κοκ.

Διόλου ευκαταφρόνητο είναι και το πρόστιμο που καλούνται να πληρώσουν οι εν λόγω οδηγοί, το οποίο υπερβαίνει τα 400 ευρώ!

Οι εικόνες που σας μεταφέρει το Piraeus Press είναι ενδεικτικές: