Συνάντηση Χριστόφορου Μπουτσικάκη με Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Χριστόφορου Μπουτσικάκη με τον Σεβασμιώτατο Μητοπολίτη Σεραφείμ

- Δείτε τι είπαν και το δώρο του κ. Σεραφείμ 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου  κ.κ. Σεραφείμ επισκέφτηκε χθες, Δευτέρα 22 Απριλίου, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στον Πειραιά.

Ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε στον κ. Μπουτσικάκη καλή επιτυχία στη νέα του προσπάθεια και μεταξύ άλλων επεσήμανε  την άριστη σχέση και συνεργασία που έχουν οι δύο πλευρές, σε όλα τα κοινωνικά ζητήματα με προεξέχον το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Μητρόπολης.

Ο κ. Μπουτσικάκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για την εικόνα του Ιησού που του προσέφερε αλλά και για τις συγκινητικές ευχές του τονίζοντας  από την πλευρά του ότι θα είναι πάντα αρωγός σε όλες τις σπουδαίες προσπάθειες και δράσεις της Μητρόπολης για παροχή πολυεπίπεδης βοήθειας  στους συμπολίτες μας.