ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΓΟΥΡΑ:  Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Α' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά με το Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό του «Πειραιάς Νικητής»

- Η Μαρία Λάγγουρα είναι ιδιοκτήτρια καταστήματος

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Μαρία Λάγγουρα είναι γνήσια Πειραιώτισσα και θέλει να αγωνιστεί για ένα καλύτερο Πειραιά για τις επόμενες γενιές.

Για αυτό δήλωσε Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Α' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά με το Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό του «Πειραιάς Νικητής»

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΓΟΥΡΑ:

Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στον Πειραιά. Έχει την τιμή να θεωρείται τέταρτης γενιάς Πειραιώτισσα.

Μεγάλωσε ακούγοντας ιστορίες για τους παλιούς Πειραιώτες και τον τόπο της, οι οποίες την έκαναν να νιώθει περήφανη για την καταγωγή της. Τα ακούσματά της, αλλά και οι ειλικρινείς σχέσεις της με τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες την έκαναν χρόνο με το χρόνο να αγαπά όλο και περισσότερο την πόλη της και τους ανθρώπους της.

Φοίτησε στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, στο 1ο Γυμνάσιο Καλλιπόλεως και στο 1ο Λύκειο Καλλιπόλεως.  Εργάστηκε ως Σύμβουλος φαρμακευτικής εταιρείας την οποία και εκπροσωπούσε στα φαρμακεία του Πειραιά επί σειρά ετών.

Τα τελευταία πέντε χρόνια διατηρεί εμπορικό κατάστημα στην Πλατεία Πηγάδας.

Το ανήσυχο πνεύμα της και η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησαν να ασχοληθεί με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων στα οποία φοιτούν τα παιδιά της.

Το 2016 ήταν Πρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 33ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά  και του 1ου Γυμνασίου Πειραιά. Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 33ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

Ως ενεργό μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων αλλά και ως κάτοικος της Α΄ Κοινότητας, εντοπίζει καθημερινά προβλήματα τα οποία θέλει να βοηθήσει να λυθούν.

Έχοντας όνειρα, όρεξη για δουλειά και έντονους προβληματισμούς για τη γειτονιά της, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως Κοινοτική Σύμβουλος στην Α΄ Κοινότητα Πειραιά με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής».

Η υποψήφια δήλωσε: «Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την Α' Κοινότητα Πειραιά έχοντας ως κίνητρο κυρίως τα παιδιά. 

Είναι υποχρέωση όλων μας να διατηρήσουμε για αυτά ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον, τους χώρους άθλησης και αναψυχής και να προσφέρουμε τρόπους διεξόδου από τις οθόνες.

Ένα θέμα που απασχολεί είναι η έλλειψη ενημέρωσης σε θέματα που απασχολούν παιδιά και γονείς και θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ και με αυτό. 

Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή που η οικονομική κρίση έχει πλήξει τους πάντες. Σε αυτές τις εποχές λοιπόν πρέπει να βρίσκουμε τρόπους που δεν κοστίζουν αλλά αξίζουν.
Συζητώντας καθημερινά με φίλους και γείτονες λαμβάνω το μήνυμα πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά. Είναι καθήκον μας να διατηρήσουμε τη γειτονιά μας καθαρή και ασφαλή και θα προσπαθήσω να πετύχω αυτόν το στόχο.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη για την ευκαιρία που μου δίνει να συμμετάσχω στο συνδυασμό του ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ. »