Ισχυρό χτύπημα στο παρεμπόριο από το Δήμο Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε ξαφνικό έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Πειραιά, της ΕΛΑΣ και του Υπουργείου Ανάπτυξης, στη οδό Αλιπέδου, καταστράφηκαν είδη παρεμπορίου αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Σύμφωνα με πηγές του Piraeuspress.gr, πρόκειται για ένα από τα ισχυρότερα πλήγματα που έχει δεχθεί το παρεμπόριο τα τελευταία χρόνια.

Η δημοτική αρχή Μώραλη φέρεται αποφασισμένη να πατάξει στην κυριολεξία το παρεμπόριο, με την απαραίτητη συνεργασία πάντα της ΕΛΑΣ.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος και οι πρώην εργαζόμενοι της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά, οι οποίοι έχουν επιστρέψει στο Δήμο Πειραιά και υπάγονται προσωρινά (έως ότου ξανασυσταθεί η Δημοτική Αστυνομία) στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Μελά.

Μαθαίνουμε ότι με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχθηκε την εν λόγω είδηση και ο εμπορικός κόσμος του Πειραιά, καθώς είναι ο βασικός θιγόμενος από τη λειτουργία του παρεμπορίου στον Πειραιά, που έχει ως εστία την οδό Αλιπέδου.

Εμείς θέλουμε να συγχαρούμε τόσο τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη όσο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Μελά, με την επισήμανση ότι οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες θα πρέπει να συστηματικοποιηθούν με στόχο την πλήρη πάταξη και εξάλειψη του παρεμπορίου στονΠειραιά.