Ο Λευτέρης Χρυσοφάκης μιλά στο PP για τον Πειραιά, τον Ολυμπιακό, το επιχειρείν, την πίστη και για πολλά ακόμα


Συνέντευξη του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά Λευτέρη Χρυσοφάκη στο Piraeus Press

– Ο Λευτέρης Χρυσοφάκης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό Πειραιάς Νικητής του Γιάννη Μώραλη

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Σε χαλαρό κλίμα, με έναν νέο άνθρωπο, συνομιλήσαμε για θέματα που αφορούν όλους τους Πειραιώτες και επιχειρήσαμε εν συντομία να διερευνήσουμε από ποια οπτική βλέπει τα πράγματα ένας νέος και πετυχημένος επιχειρηματίας που ζει και εργάζεται στον Πειραιά, αλλά και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα κοινά της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Κατεβαίνετε ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Πειραιά. Πως το αποφασίσατε;
Γεννήθηκα στον Πειραιά, εδώ μεγάλωσα, πήγα σχολείο, έπαιξα μπάλα στις γειτονιές.

Την αγαπώ την Πόλη, ζω, εργάζομαι κι αναπνέω εδώ.

Απ’την άλλη είμαι άνθρωπος που του αρέσει να προσφέρει στο σύνολο γι’αυτό επιδιώκω την ενεργή δράση στα ζητήματα της Πόλης.

Γνωρίζουμε την αγάπη σας για τον αθλητισμό. Πείτε μας δύο λόγια για την δράση σας σε αυτό τον τομέα.
Ο Ολυμπιακός είναι η Πόλη και η Πόλη η Ομάδα.

Είμαι μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού στο Βόλεϊ, Ιδιοκτήτης της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στο Πέραμα και Πρόεδρος του Ερμή Πειραιά.

Ο Αθλητισμός κάνει τους νέους μας καλύτερους ανθρώπους κι εγώ θέλω να συμβάλω σ’αυτό.

Είστε και Επιχειρηματίας που προσφέρει αρκετές θέσεις εργασίας
Η κρίση δυστυχώς επηρέασε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες κι η ανεργία είναι απ’τις πιο σοβαρές πληγές του Πειραιά.

Χαίρομαι πραγματικά όταν καταφέρνω να προσφέρω δουλειά σε κάποιον άνθρωπο.

Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να συνεχίσω.

Είπατε ο Θεός. Πιστεύετε στο Θεό;
Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος  και πιστεύω στο Θεό, όχι από συνήθεια αλλά κατ’επιλογή.

Μπορεί πλέον οι υποχρεώσεις να μη μου δίνουν την ευχέρεια να πηγαίνω τακτικά στην Εκκλησία όπως όλοι μας, όμως εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πιστοί στο Θεό και στην Ορθοδοξία.

Η Μητρόπολη Πειραιά είναι κοντά στους πολίτες κι έχει βοηθήσει πολύ αυτά τα χρόνια της κρίσης.

Διαβάσαμε κι ένα post σας στο Facebook ότι στα Barista Brothers μπορεί όποιος θέλει στο τέλος της ημέρας να πάρει φαγητό. Ισχύει
Φυσικά και ισχύει!

Το έχουμε καθιερώσει πολύ καιρό τώρα, να δίνουμε φαγητό σε όποιον χρειάζεται, εντελώς δωρεάν, αρκεί να έρθει στη λήξη της βάρδιας στο τέλος της ημέρας.

Δεν πρόκειται να τον ρωτήσουμε κάτι, δεν θέλουμε να τον φέρουμε σε δύσκολη θέση. Θα πάρει το φαγητό και θα φύγει σαν κύριος.

Κάποιοι ίσως πουν ότι το κάνετε για προεκλογικούς λόγους
Δεν αληθεύει κάτι τέτοιο.

Πολύ πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου σε όλα τα Barista Brothers μπορούσε κάποιος να πάρει φαγητό πριν το κλείσιμο. Αυτό συμβαίνει πάνω από 1 χρόνο.

Ποιοί είναι οι στόχοι σας εάν εκλεγείτε Δημοτικός Σύμβουλος;
Όπως είπε κι ο Πρόεδρος του Συνδυασμού κος Μώραλης, στόχος μας αυτή την 4ετία θα είναι η ουσιαστική αναμόρφωση του Δήμου, η καλύτερη αξιοποίηση της Δημοτικής περιουσίας, η προσφορά περισσότερων θέσεων εργασίας, η καθαριότητα και η ασφάλεια των Δημοτών.

Αυτοί είναι και οι προσωπικοί μου στόχοι και θα εργαστώ ανιδιοτελώς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δικαίως ο κόσμος περιμένει πολλά από μας και είμαστε αυτοί που μπορούν να τα καταφέρουν.

Ποιος θα ήταν ο λόγος κύριε Χρυσοφάκη οι ψηφοφόροι να προτιμήσουν εσάς
Ο Συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» έχει πολλά σοβαρά στελέχη της Δημόσιας ζωής, ενεργά μέλη της κοινωνίας μας, με αγάπη και σεβασμό στην Πόλη μας.

Οι Δημοτικές εκλογές δεν είναι διαγωνισμός με έπαθλο τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, αλλά μια παρέλαση άξιων ανθρώπων που δηλώνουν παρόντες στον αγώνα για την καλυτέρευση της καθημερινότητας στον Δήμο μας.

Μ’αυτό το σκεπτικό συμμετέχω κι εγώ σ’αυτές τις εκλογές κι όπως έχω πει ήδη, δεν περιμένω να αποκομίσω τίποτε, αλλά να προσφέρω όσα μπορώ περισσότερα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω κύριε Χρυσοφάκη για τις απόψεις που μοιραστήκατε μαζί μας. Έχετε κάτι τελευταίο να πείτε στους αναγνώστες μας?
Θα ήθελα να ξέρουν όλοι ότι θεωρώ μεγάλη τιμή που το όνομά μου θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας κι ότι θα είναι δίπλα σε τόσους αξιόλογους ανθρώπους.

Να τους διαβεβαιώσω ότι το όραμα όλων μας είναι να δούμε τον Πειραιά καλύτερο, πιο ανθρώπινο για μας και τα παιδιά μας.

Ότι ο Πειραιάς είναι Νικητής κι αυτό οφείλεται στους Δημότες του!

Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να μεταφέρω τον ενθουσιασμό μου μέσω της σελίδας σας κι εσάς προσωπικά για τη φιλοξενία. #ΠάνταΝικητές!