Ο Αντώνης Μoραντζής υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Νίκο Βλαχάκο (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Δείτε ποιος είναι ο Αντώνης Μoραντζής

- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» του Νίκου Βλαχάκου

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο Αντώνης Μοραντζής είναι ένας δραστήριος νέος Πειραιώτης που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά.

Από μικρός ασχολήθηκε με τα κοινά, δείχνοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον του για τον τόπο και τον συνάνθρωπο.

Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Νίκο Βλαχάκο.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΡΑΝΤΖΗΣ

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1991. Είναι γιός του Γεωργίου Μοραντζή Αντιναυάρχου (Ο) Π.Ν. ε.α. και της Μαρίας Μαράκη. Κατάγεται από την Κοίτα της Λακωνικής Μάνης και από τα Χανιά της Κρήτης. Είναι εγγονός του Αντώνη Μαράκη που είχε την βιοτεχνία εφαπλωμάτων στη περιοχή Βρυώνη.

Είναι απόφοιτος του Πειραματικού Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας, φοιτητής της Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου (MBA-TQM) Διοίκησης Επιχειρήσεων & Ολική Ποιότητα του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Έχει εργαστεί ως Λογιστής σε Λογιστικά & Φοροτεχνικά γραφεία, ενώ σήμερα είναι σε Λογιστήριο Οικονομικής Διεύθυνσης. Επίσης, είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος .

Από το 2010 εξελέγην ως ο νεότερος Κοινοτικός Σύμβουλος της Α’ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Πειραιά. Την ίδια χρονική περίοδο είχε διατελέσει Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και Αθλητισμού της Α΄ Κοινότητας καθώς και μέλος του Δ. Σ. του Ο.Π.Α.Ν. Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας . Το 2014 επανεξελέγην πρώτος σε σταυρούς Κοινοτικός Σύμβουλος της Α’ Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Πειραιά.

Από το 2006 εντάχθηκε στο δυναμικό της ΟΝΝΕΔ Πειραιά. Έχει διατελέσει  πρόεδρος της Τ.Ο. Αγ. Βασιλείου & Φρεαττύδας, υπεύθυνος των παραγωγικών και επαγγελματικών φορέων της Νομαρχιακής Επιτροπής ενώ σήμερα είναι Αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Α’ Πειραιά και Νήσων.

Από το 2002 έως και σήμερα ασχολείται ενεργά με τους Προσκόπους στον Πειραιά και του έχει απονεμηθεί από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων η τιμητική διάκριση “ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ ΕΘΝΟΥΣ” . Σήμερα είναι έφορος του Συνδέσμου Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, όπου είναι μέλος του Δ.Σ. από το 2010. Από το 2015 έως 2018 διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Απανταχού Μανιατών. Επίσης Τακτικό Μέλος στον Πειραϊκό Σύνδεσμο Πειραιά.