ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ: Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση – Παρουσίασε όνομα και λογότυπο Συνδυασμού ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Δημοτικές Εκλογές 2019 Πειραιάς: Πάνω από 900 φίλοι και υποστηριχτές του Νίκου Βλαχάκου στην πρώτη προεκλογική του ομιλία

- Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Piraeus Press

- Ποιοι επίσημοι έδωσαν το παρών

- Δείτε το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του Νίκου Βλαχάκου

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Πραγματικά εντυπωσιακή η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Νίκου Βλαχάκου ενόψει των Δημοτικών Εκλογών στον Πειραιά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά παρουσίασε τόσο το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ

Με μια παράφραση του ονόματος του συνδυασμού του Πέτρου Μαντούβαλου ή για τους παλαιότερους του Ανδρέα Ανδριανόπουλου - από Πειραιάς Πόλη Θρύλος ή Πειραιάς Πρώτη Πόλη αντίστοιχα σε Πειραιάς Πόλη Πρότυπο - ο Νίκος Βλαχάκος επιχειρεί να χτυπήσει στο συναίσθημα των Πειραιωτών, που επιθυμούν να δουν τον Πειραιά που ονειρεύονται.

Χαρακτηριστικό του λογοτύπου και το καραβάκι, συνυφασμένο με τη ναυτική ιστορία του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.

Τα χρώματα μπλε, λευκό και κόκκινο, τα χρώματα που χαρακτηρίζουν εν πολλοίς τον Πειραιά.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΛΑΧΑΚΟΥ

Ο Νίκος Βλαχάκος στην ομιλία του επιχείρησε να αναδείξει τα σημαντικά ζητήματα της πόλης σε τίτλους ενώ ανέδειξε τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές του συνδυασμού.

Μίλησε σε ήπιο τόνο, δείχνοντας τη διάθεσή του να πάει δε μια ήρεμη και πολιτισμένη προεκλογική περίοδο, που θα στηριχθεί στην αντιπαράθεση επιχειρημάτων, προτάσεων και ιδεών.

Χαρακτηριστική ήταν και η ευθεία αντίθεσή του με το μπάζωμα της Πειραϊκής από την COSCO-ΟΛΠ για τη δημιουργία προβλήτα κρουαζιερόπλοιων.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Μετά το πέρας της ομιλίας του, ο Νίκος Βλαχάκος παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του, ενώ ακολούθησαν οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες.

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ

Ανάμεσα στους εκατοντάδες φίλους και υποστηριχτές του Νίκου Βλαχάκου, διακρίναμε τους:

Βουλευτής Α Πειραιά Κώστα Κατσαφάδο μετά της συζύγου του Νόρας Μιχαλολιάκου, τον τ. Υπουργό Αναστάσιο Νεράντζη, τον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ Βασίλη Κορκίδη, τους υποψήφιους Βουλευτές Α Πειραιά με τη ΝΔ Σπύρο Σπυρίδων, Νόνη Δούνια και Τάσο Αβραντίνη, τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Νίκο Χαρδαλιά και τον Αναπληρωτή του Κούλη Βρεττάκο, τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Μελά, τον υποψήφιο Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκο, τον τ. Αντιδήμαρχος και επί 33 έτη Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά Τάσο Κάρλε, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Πλατανησιώτη, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ.κ. Δεμέστιχα και Ντίζο, υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Γιώργου Πατούλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ